Astrologie

Déze 3 sterrenbeelden hebben een hekel aan de winter

sterrenbeelden-winter

Veel mensen houden niet van de kou, maar dat is voor deze 3 sterrenbeelden een understatement. Ze brengen de winterdagen het liefst door onder een dekentje en geplakt tegen de verwarming. Klinkt dit herkenbaar? Misschien ben je wel een van deze 3 sterrenbeelden die een hekel hebben aan de winter. 

Steenbok | 22 december – 19 januari

Best ironisch, aangezien de Steenbok middenin de winter geboren is. Maar zelfs je verjaardag kan het seizoen voor jou niet leuker maken. Je hebt een hekel aan kou en kruipt liefst nog ín de kachel, terwijl je aan het klappertanden bent fantaseer jij over een vakantie naar de zon, zee en strand. Niet gek dat jij nog voor geen miljoen op wintersport zal gaan. Jij baant je weg liever door het zand in tegenstelling tot een dik pak sneeuw.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

De zomermaand, is jouw maand! Dan zit je boordevol energie en ben je hele dagen buiten te vinden. Eropuit gaan en avonturen opzoeken is wat jij het liefste doet. Echter ben je ‘s winters niet te herkennen. Dan komen we een andere versie van de Leeuw tegen. Tijdens de koude dagen is er niks van jouw positieve energie over, voel je je de meeste dagen van de week futloos en ben je alles behalve buiten te vinden. Jij wil geen aftelkalender tot de feestdagen maar tot de zomer.

Lees ook:
Dit zegt jouw sterrenbeeld over op wat voor type man je valt

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Statisch haar, een droge huid, lage weerstand je moet er niks van hebben. Jij bent van mening dat je lichaam allergisch is voor kou, het reageert niet voor niks zo heftig op die barre weersomstandigheden. In dit seizoen verandert de Kreeft daarom in een kluizenaar. Je zit een stuk minder lekker in je vel, voelt je onzeker zonder je zongebruinde gloed en wordt om de haverklap verkouden. Alsof je het niet al zwaar genoeg had. Als de mens een winterslaap kon doen, ben jij de eerste die we horen snurken.

Beeld: pinterest