News

Today’s the day! De Starbucks red cups zijn terug

Danique
starbucks-red-cups

Starbucks-fans opgelet! De dag waar velen het hele jaar opwachten is eindelijk hier! De kerstsfeer zit er goed in bij de Starbucks en dat betekent dat de populaire red cups weer terug zijn!

Starbucks red cups

Wanneer het kerstseizoen van start gaat, worden traditiegetrouw de herkenbare witte met groene Starbucks cups omgewisseld voor feestelijke rode cups! Dit is elk jaar weer een hele happening en veel fans gaan dan ook speciaal op deze dag even langs bij hun favoriete koffiestore. Vanaf vandaag, 3 november, gaat de kerstcampagne in, dat betekent nieuwe drankjes, nieuwe merchandise en dus de famous Starbucks red cups! Wij vertellen je wat je allemaal van deze kerstcampagne kunt verwachten.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Nieuwe drankjes

Dit jaar lanceert Starbucks een nieuwe drankje en brengt de Amerikaanse keten ook weer populaire klassiekers terug van vorige jaren. Net zoals vorig jaar tijdens de feestdagen, kun je ook dit jaar weer terecht voor de overheerlijke Stroopwafel Latte, Gingerbread Latte en de Toffee Nut Latte! Houd je niet zo erg van warme koffie en drink je meestal ijskoffie? Geen probleem! Deze drie zoete drankjes kan je ook koud bestellen. Voor de echte zoetekauw is er van alle drie zelfs een Frappuccino variant met heerlijke slagroom en toppings!

Niet alleen voor de coffee-lovers, maar ook voor degene die niet zo van koffie houden is er wat lekkers te bestellen! Starbucks komt dit jaar namelijk met een bijzondere twist op een warme chocolademelk, namelijk de Praline Cookie Hot Chocolate. Het drankje is erg zoet, maar wel echt super lekker! Deze hot choco komt ook met bijpassende chocolade slagroom om het extra feestlijk te maken. Voor welke drankje ga jij je haasten naar de winkel?

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook:
Good to know! Dit zijn de meest healthy drankjes bij de Starbucks

Feestelijke merchandise

Niet alleen de cups waarin jij je drankje geserveerd zijn anders, maar er is ook weer een nieuwe lading aan feestelijke merchandise! Grote tumblers voor warme en koude drankjes, kerstornamenten, mokken en nog veel meer. Starbucks heeft dit jaar weer enorm uitgepakt met hun kerst campagne.

Ze hebben bijvoorbeeld een opvallende shiny gouden beker voor een lekkere ijskoffie en een mok in de vorm van een ijsbeer! Hoe cute is dat?! Wees er wel snel bij, want bij Starbucks vliegen de populaire items de deur uit!

Beeld: pinterest