Food

Zo maak je een overheerlijke Starbucks pink drink cocktail

starbucks-pink-drink-cocktail

De populaire Pink Drink van Starbucks is al jarenlang een publieksfavoriet, maar nu is er ook een 18+ versie! Zó maak je een overheerlijke Starbucks Pink Drink Cocktail zelf thuis!

Starbucks pink drink cocktail

Ondanks dat Starbucks bekend staat om hun koffie, is de Pink Drink misschien wel één van de populairste drankjes van de koffieketen. Deze Starbucks-refresher is een mix van aardbeien siroop en kokosmelk. Net iets anders dus dan de Strawberry Açaí die met water wordt gemaakt. Maar heb jij altijd het gevoel gehad dat je favoriete drankje iets miste? Wij weten wat het is! Je kan nu dit overheerlijke drankje zelf thuis maken, met een twist. Zó maak je een overheerlijke Starbucks Pink Drink Cocktail!

Lees ook:
Recept! Zo maak je een overheerlijke matcha martini

Aan de slag

Om de Starbucks Pink Drink Cocktail te maken, heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 75 milliliter kokosmelk
  • 75 milliliter TAZO Iced Passion Tea (of andere ice tea naar keuze)
  • 45 milliliter kokos rum (Malibu bijvoorbeeld)
  • 22 milliliter aardbeiensiroop
  • Aardbeien
  • IJsklontjes

Het recept heeft een aantal stappen, maar je hoeft er zeker geen professionele bartender voor te zijn! Iedereen kan dit drankje maken en hieronder zullen we nog een video toevoegen die het stap voor stap aan je uitlegt!

Als eerste schenk je de kokosrum en het aardbeiensiroop in een shaker. Voeg hier een aantal aardbeitjes aan toe en stamp deze fijn. Vervolgens giet je hier de ice tea en kokosmelk bij. Wanneer je alle ingrediënten hebt toegevoegd, mogen er nog een aantal ijsklontjes bij en is het tijd om te shaken! Shake it, baby! 

Voelt de shaker helemaal koud aan? Dan kan je de vloeistof overgieten in je favoriete glas, maar let op dat je het ijs niet mee schenkt. We gaan namelijk wat nieuwe ijsklontjes eraan toevoegen en ook wat verse aardbeien. Roer deze door het glas heen en voilà, je kan nu genieten van je zelfgemaakte Starbucks Pink Drink Cocktail! Enjoy! 

View post on TikTok

Beeld: pinterest