Fashion

Met deze vijf sieradentrends steel jij de show in 2022

sieradentrends-2022-nep-gouden-sieraden

Dit jaar gooiden we minimalisme de deur uit en stapte we over op more is more! Zo ook met onze accessoires, opvallende kleuren en glimmende stenen. Dit zijn de vijf sieradentrends van 2022!

Sieradentrends 2022

De afgelopen twee jaar hebben de opvallende fashion-trends even op zich laten wachten. We hebben veel binnen gezeten en weinig tot geen gelegenheden gehad om onszelf even lekker in de glam te zetten. Totdat 2022 begon! Alle grote mode-iconen hebben het voortouw genomen en zij hebben ons geïnspireerd om grote, opvallende sieraden te gaan dragen. Dit zijn de vijf grootste sieradentrends van 2022. Ready?!

Schelpen en parels

Parels zijn altijd al in de mode geweest en deze zien wij ook niet binnenkort uit het straatbeeld verdwijnen, maar deze zomer kon je er écht niet omheen. Jongens, meiden, jong en oud, iedereen heeft wel een schelpenketting of parel oorbelletjes ingehad deze zomer. We love it!

Kleurrijke bloemen

Deze trend is perfect voor degene die zich niet gek laten maken door de dalende temperaturen! Nu dat het buiten wat grauw en somber is, is het juist tijd om wat kleur toe te voegen aan je outfits. Of je nu voor een oorbellen of een ketting gaat, met bloemetjes erin fleurt je hele outfit ervan op!

Lees ook:
Chunky loafers zijn dé schoenentrend voor de herfst van 2022

Statement piece

Nu we toch al zo in de vrolijke sferen zijn, gaan we verder met de volgende kleurrijke trend. Grote, statement sieraden. Denk aan chunky plastic ringen of enorme hangers in je oren. Zo lift je met maar één item je outfit direct naar het volgende level!

Glanzend goud

Sieraden mogen dit seizoen glimmen en niet zo’n beetje ook. Alle eksters moeten jaloers worden om jouw schitterende sieraden om je hals. Hoe groter, hoe beter! Dit is een trend waar iedereen aan mee kan doen, goud is easy te combineren en je kunt in alle kledingwinkels wel een glanzend gouden kettinkje scoren.

Lees ook:
Trend-alert! De beenwarmers komen weer terug deze herfst

Diamonds in the sky

Als de vorige trends net iets too much voor je zijn, is deze trend misschien wel de perfecte middenweg. Ondanks dat het hier gaat om een diamanten choker, kan deze zeker ook op een subtiele manier gedragen worden. Dit tijdloze fashionitem kan dit seizoen niet ontbreken in jouw sieraden collectie!

Beeld: Pinterest

Must reads 👀