Beauty

Gratis goodies: zo scoor je een cadeautje bij je Douglas bestelling

douglas-hack

Skincare producten, make-up, parfum.. ons meisjes hart gaat sneller kloppen als wij Douglas binnenstappen. Eigenlijk zouden we het liefst alles meenemen naar huis en onze eigen Douglas recreëren in onze slaapkamer - yes please. Helaas, rijkt ons budget niet tot oneindig en loopt de bankrekening toch iets sneller leeg dan dat we hadden gehoopt. Maarre, met deze TikTok hack krijg je bij een bestelling van Douglas een gratis cadeautje - en dat maakt een hoop goed!

Douglas

Deze is voor alle beauty queens, want als jij geen genoeg kan krijgen van shoppen bij Douglas, dan wil je deze hack echt weten! Heb je toevallig nog een nieuwe lippenstift nodig? Een parfum? Een gezichtscrème? Er ontbreekt vast nog wel iets aan jouw beauty stash, of misschien is er binnenkort wel een vriendinnetje jarig waar je een cadeautje voor moet scoren? Let dan goed op, want met deze tip die wij op TikTok voorbij zagen komen scoor je een gratis goodie bij jouw online aankoop op de Douglas website. Yess!

TikTok hack

“Ik heb bij de Douglas besteld en ik heb dus een hele goede tip voor jullie”, begint Irisa haar TikTok-video. “Om de paar weken heeft Douglas een livestream”. Enne, in die livestream op TikTok showt Douglas nieuwe producten, delen ze advies over make-up en skincare, maar misschien wel het leukste: er wordt tijdens de live video ook altijd een kortingscode onthuld. Deze kortingscode is elke twee weken anders, en is al te gebruiken bij een bestelling van 19,99! Door deze hack krijg je dus een gratis cadeautje bij jouw bestelling. In de video laat de ontdekker van deze tip zien wat zij heeft weten te scoren met de code. Benieuwd? Kijk dan de TikTok hieronder:

View post on TikTok

Ben je al overtuigd om een bestelling te plaatsen? Wacht nog maar heel even, want de volgende livestream is volgende week te zien op TikTok, houd het kanaal van Douglas dus goed in de gaten om de nieuwe kortingscodes niet te missen! Wij zijn in ieder geval best wel influenced, er is vast nog wel ruimte in onze make-up tas voor een nieuw hebbedingetje, oops!