Lifestyle

OMG! Hier scoor je de Satisfyer Pro 2 voor de helft van de prijs

Als jij het favoriete speeltje van elke vrouw niet in huis hebt, is dit het moment om er eentje aan te schaffen. Hier scoor je de Satisfyer Pro 2 voor de helft van de prijs!

Satisfyer Pro 2

Dit is misschien wel het beste nieuws dat je deze week gaat tegenkomen. Het favoriete slaapkamer speeltje van elke vrouw, de Satisfyer Pro 2, is in de aanbieding! Als je er zelf nog geen hebt, dan is dit dé tijd om er eentje aan te schaffen. De hype van deze spannende toy is vast niet aan je voorbij gegaan. Het afgelopen jaar had iedereen het over de ‘airfryer’ en wij begrijpen wel waarom!

Het speeltje zorgt ervoor dat elke vrouw binnen no-time haar hoogtepunt bereikt. De Sattie heeft maar liefst elf verschillende standen om uit te proberen. En als je nog lang niet bent uitgespeeld, dan kan je hem gewoon weer opladen. Voor deze gadget hoef je geen batterijen te kopen en hij heeft ook niet lang nodig om weer op je full speed naar je hoogtepunt te brengen. 😉

Lees ook:
OMG! Satisfyer verkoopt nu ook een wegwerpvariant

In de aanbieding

Uit onderzoek van Klarna is gebleken dat het de populariteit van het speeltje alleen maar aan het groeien is in Nederland. We zijn een stuk minder preuts dan dat mensen van ons denken. Van de negen landen die Klarna heeft onderzocht, komt ons kikkerlandje op de derde plek te staan. Met provincie Zeeland bovenaan! Maar loop jij een beetje achter op de trend? Geen zorgen, je bent er precies op het juiste moment bij. Er is op Bol.com namelijk een enorme aanbieding op de Satisfyer Pro 2. Gun jezelf een pleziertje en bestel hem vandaag nog!