Celebs

Flinke ruzie tussen Harry en Chatilla in Expeditie Robinson: ‘Doe normaal!’

Danique
ruzie-harry-chatilla-expeditie-robinson

Gisteravond was er weer een aflevering van Expeditie Robinson te zien. En deze week ging het er wel heel vurig aan toe op het eiland. Tijdens het koken ontstond er namelijk een flinke ruzie tussen Harry en Chatilla. Oei!

Pas op! Dit artikel bevat spoilers!

Expeditie Robinson

Tijdens zo een Expeditie is er natuurlijk niet al te veel te eten, dus het bereiden van een maaltijd kan soms erg stressvol zijn. Zeker als je al een paar dagen niet zoveel binnen hebt gekregen, zijn de meeste kandidaten niet altijd even gezellig en meegaand. Zo konden we gisteravond zien hoe Harry en Chatilla een flinke ruzie hadden boven een pannetje met bananenkoekjes.

‘Doe effe rustig Harry!’

Harry was aan het koken en zijn drie kampgenoten hadden nog al wat commentaar, hier was de reclameheld niet van gediend. “Ik word er niet goed van als ik van vier kanten aanwijzingen krijg.” Chatilla gaat daarop in en zegt: “Harry kan er niet zo goed tegen. We gaan even weg. Harry blijft alleen.” Dit is voor de geïrriteerde Harry net wat te veel en roept: “Ik zeg toch serieus iets waar ik niet tegen kan?”

Chatilla besluit na de vraag om níét te bemoeien, toch even een handje te helpen. “Jezus Chatilla. Wat zit je je ermee te bemoeien? Ik ben echt heel geïrriteerd”, zegt de zwaar gefrustreerde Harry. De basketbalspeelster is het niet eens met de manier hoe ze wordt aangesproken door haar teamgenoot: “Doe effe rustig Harry, alsjeblieft zeg. Je moet niet zo praten. Praat normaal.”

Lees ook:
Hadden Thijs en Rose een affaire tijdens Expeditie Robinson?

‘Flikker op!’

Nu de spanning al erg hoog is opgelopen probeert Chatilla duidelijk te maken dat zij alleen maar wilde helpen. Dit helpt totaal niet om de sfeer te verbeteren, bij Harry schiet dit totaal in het verkeerde keelgat: “Joh, flikker op. Je luistert niet naar wat ik zeg.”

Nu wordt het echt wild, de twee kampgenoten staan nu op elkaars lip en er wordt heen en weer gesneerd. “Nee, jij. Rustig. Ik ga zo niet met jou praten. Je laat de helft van het eten verbranden”, stelt Chatilla. Waarop Harry voor de zoveelste keer uitlegt dat hij geen hulp wilde: “Als ik zeg: ‘Even back off’, ga je er gelijk overheen. Dat moet je niet doen.”

De twee hebben de vuurbijl al snel hierna begraven en Chatilla sluit af met “Vuur en vuur, dat botst soms even. Ik hou nog steeds van je.”

Beeld: RTL