Food

Nog eentje dan: de Crompouce martini wil je proeven

crompouce-cocktail

Sorry! We hadden gezegd dat we klaar waren met de crompouce trend, maar we konden het niet laten. Na een haring tompouce, frikanpouce, en een sushipouce, hebben we nu weer een variant gevonden waar we wel enthousiast van werden en die moesten we dus even delen met jullie. De roze crompouce martini is perfect voor een girls night!

Crompouce

De crompouce, een fenomeen dat al een tijdje viraal gaat. Het lijkt bijna wel een obsessie te worden, want het blijft niet alleen bij de crompouce. Tegenwoordig heb je ook de frikanpouce en de sushipouce, om er maar een paar te noemen. En nu hebben we zelfs de martini crompouce gespot op TikTok, en die wilden we graag met jullie delen. Maar wacht even, hoewel het ‘crompouce’ heet, heeft het eigenlijk helemaal niets met tompouces te maken. Behalve dan één ding… de roze kleur!

Roze martini

De roze martini is een unieke creatie die afwijkt van de traditionele smaken van Martini. Deze cocktail verrast met zijn zoete en levendige karakter, waardoor het echt opvalt in het glas. Laten we eerlijk zijn, het lijkt niet eens op een croissant of tompouce, dus laten we het gewoon de roze martini noemen. Het is een heerlijke twist die je smaakpapillen zal verleiden en je gegarandeerd een kleurrijke ervaring zal bezorgen.

Deze martini is echt heerlijk, omdat de fruitige smaken erin naar voren komen. Als je niet zo dol bent op zoetigheid, kun je beter kiezen voor een gewone martini of een ander drankje. Maar als je een liefhebber bent van zoete smaken, dan is deze roze martini echt een aanrader!

Dus wil jij een leuke pink night hebben met de girls, dan is deze cocktail daar perfect voor. Enne, gelukkig ben je er ook niet de hele dag mee bezig, want je hebt de cocktail zo gepiept. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten heerlijke zoete roze martini

  • 30 ml Wodka
  • 50 ml Fristi
  • 10 ml Aardbeien liquor
  • 10 ml Framboos liquor
  • 20 ml Baileys
  • ijsblokjes

Giet alle ingrediënten in de shaker en doe er vervolgens wat ijs bij. Tip: zorg dat je van tevoren alles hebt klaarstaan en dat je glas al lekker koud is. Schud dan alles door elkaar heen, totdat de shaker helemaal koud aanvoelt. Zeef het dan in het koud glas en genieten maar! Nu heb jij een heerlijke zoete roze martini.

View post on TikTok

Makkelijke optie

Ben jij een beetje lui? Geeft niks! We kwamen namelijk ook een TikTok tegen met een andere martini crompouce. Deze zit al in een machine en die kan je gewoon huren. Zo hoef je alleen maar aan een hendel te trekken en dan kan je genieten van de heerlijke ‘crompouce’ martini.

View post on TikTok