Celebs

OMG! Romée van Ex On The Beach showt haar compleet nieuwe look

Romée EOTB

We kennen Romée inmiddels allemaal van haar deelnames aan Temptation Island en Ex On The Beach. Met haar blonde lokken heeft Romée een behoorlijke indruk achtergelaten bij de kijkers, maar dat is nu dus verleden tijd. De realityster vond het tijd voor een nieuwe look en bracht een bezoekje aan de kapper. 

EOTB’s Romée is onherkenbaar met haar nieuwe look

Gisteren moesten wij wel even twee keer goed kijken toen we de Instagram Stories van Romée bekeken. Ze liet namelijk zien dat ze haar blonde lokken heeft verruild voor een rode coupe. En daar bleef het niet bij, want ook haar wenkbrauwen heeft de realityster in dezelfde kleur laten verven.

Rode pruik

In de volgende story laat Romée wel weten dat haar nieuwe rode coupe slechts een pruik is, maar door alle positieve reacties die ze heeft gekregen begint ze nu wel te twijfelen om haar haren echt in deze kleur te verven. We zijn benieuwd of Romée dit ook echt zal gaan doen, maar wij vinden het haar in ieder geval heel goed staan!

De tekst gaat verder onder de TikTok

View post on TikTok

Lees ook
OMG! Luca van Ex On The Beach ondergaat cosmetische ingreep

Deelname Ex On The Beach

In een interview met Nick Eshuis heeft Romée onlangs nog vertelt dat ze terugkijkt op een leuke tijd bij Ex On The Beach, maar dat ze waarschijnlijk niet nog een keer mee zou doen. “Het was wel leuk, maar ik vond het leuk voor één keer. Reality vind ik heel leuk, maar ik zou niet twee keer aan hetzelfde programma mee willen doen.” Oei, helaas!

Watch on YouTube

Beeld: Instagram: @romeeeeyy

Must reads 👀