News

Oh la la: is dit de nieuwe vriendin van Rijk Hofman?

rijk-hofman-nieuwe-vriendin

Heb je het gehoord? Het lijkt erop dat Rijk Hofman zijn hart weer heeft verloren! De populaire YouTuber en presentator is naar verluidt helemaal in de wolken met zijn nieuwe vriendin. En we moeten toegeven, we zijn dolenthousiast om te zien wie het geluk heeft gevonden in de armen van deze charmante hottie.

Rijk Hofman

Deze populaire YouTuber en presentator heeft menig hart sneller doen kloppen met zijn charme en humor. Maar het lijkt erop dat Rijk zijn eigen hart ook weer heeft verloren. Het datingavontuur van Rijk heeft de aandacht getrokken van vele fans en volgers, en het is exciting om te zien wie deze charmante hunk dan wel aan zijn zijde heeft.

Rijk staat bekend om zijn vlotte babbel en zijn gevoel voor humor, wat hem ongetwijfeld een interessante en leuke lover maakt. Fans zijn dan ook nieuwsgierig naar wie er in zijn leven is en hoe het met de liefde staat gesteld. Het is bij ons een mix van opwinding, nieuwsgierigheid en soms ook een tikkeltje jaloezie, want wie wil er nu niet de gelukkige zijn die zijn hart heeft veroverd, toch?

Hij is een open boek als het gaat om zijn avontuurtjes en laat ons regelmatig meekijken in zijn datingwereld via zijn podcast met Sam: BROERS. En laten we vooral niet vergeten dat hij vorig jaar met niemand minder dan Monica Geuze heeft gedate. Maarre, nu lijkt het erop dat Rijk iemand anders heeft gevonden waar hij het de laatste tijd gezellig mee schijnt te hebben. Oh la la, who is this lucky lady!

Gespot in IKEA

De dame in kwestie is Marijn Kuipers, de 23-jarige knappe influencer. Zij zou samen met Rijk zijn gespot in IKEA door de spionnen van Yvonne Coldeweijer. Op haar socials konden volgers al zien dat Marijn zich in de woonwinkel bevond, “maar wat ze niet postte, is dat ze samen was met Rijk Hofman!”, deelde Yvonne op haar juicekanaal. “Gezellig samen naar de IKEA doe je niet met een scharrel lijkt mij”, stelt Yvonne. Zou het dan al serious business zijn tussen deze twee?

Het is geen geheim dat ze elkaar al langer kennen, aangezien Marijn afgelopen september al verschillende foto’s van hen samen heeft gepost. In een van de foto’s omarmde ze Rijk en plaatste ze de tekst “One of the guys”. Dit deed al snel de geruchtenmolen draaien en deed fans speculeren over de aard van hun relatie. Wat het allemaal nog juicier maakt, is dat Rijk nergens te zien is op de foto’s die Marijn deelde vanuit de IKEA. Dit kan erop wijzen dat ze hun relatie niet openbaar willen maken of dat ze gewoon willen genieten van wat privacy… Misschien is dit slechts het prille begin van een mooi liefdesverhaal dat nog verder zal bloeien!

Beeld: instagram @rijkhofman