Travel

Op déze manier reis je voor maar 35 euro naar hartje Parijs

goedkoop-naar-parijs

Ben je wel even toe aan een break, maar heb je niet heel veel geld om uit te geven? Wij hebben dé oplossing! Op deze manier reis je voor maar €35 naar het hart van Parijs!

Reis naar Parijs

Voordat we je vertellen wat de goedkoopste manier is om naar Parijs te gaan, is het natuurlijk ook wel belangrijk om te weten wat je daar allemaal kan doen. Op France Travel Stories lees je over alle toffe hotspots in de stad van de liefde.

En daar kan je dus ook al voor een prikkie komen! Het is misschien wel he-le-maal in Frankrijk, maar in de hoofdstad zit je zo! Met de auto ernaartoe gaan is niet aan te raden! Je komt bij de ring van Parijs al snel in de file te staan en het verkeer is erg chaotisch! Met de trein reizen is dan toch écht de beste optie.

Vanaf Rotterdam zit je met de Thalys al binnen 2,5 uur in het centrum van Parijs! Al vanaf 35 euro kan je een online een ticket bemachtigen! Hoe dan?!

Tips om goedkoop te reizen

Hoe sneller je boekt, hoe goedkoper je uit bent. Dat is met de Thalys vaak ook zo het geval. Als je op vrijdagmiddag een spontaan weekendje weg wil gaan, dan liggen de prijzen onvermijdelijk een héél stuk hoger. Wij geven je een aantal tips hoe je de prijs zo laag mogelijk kan houden!

1. Als je zo vroeg mogelijk boekt, heb je de meeste kans op lage prijzen en weet je zeker dat er nog een plekje over is voor jou en je vriendinnen! De reizen zitten namelijk vaak snel vol.

2. Plan je reis buiten de spits, vooral de avonduren zijn voordelig. Let er tijdens het boeken dus goed op dat je het goedkoopste tijdstip kiest.

3. Koop je tickets online, zo vermijd je boekingskosten én heb je een overzichtelijke prijzenlijst.

4. Als je een abonnement hebt bij de NS, gebruik deze dan! Je kan er een groot voordeel uit halen en kortingen ontvangen.

5. Over kortingen gesproken, houdt altijd goed de aanbiedingen van de NS in de gaten. Het kan zomaar zijn dat het je tientallen euro’s scheelt.

6. Wil je een heel weekend weg in plaats van maar één dagje? Plan je trip dan vanaf zaterdag tot en met maandag. Dat is een stuk goedkoper dan treinreizen op vrijdag en zondag.

Nog meer tips om goedkoop te reizen in Parijs? Bekijk het op de site van France Travel Stories.

En route!

Hoe heerlijk is het om zónder te hoeven overstappen vanuit Amsterdam, Schiphol of Rotterdam binnen no-time in Parijs te zijn? Wij raden dit reisje iedereen aan! Ga met je partner en ervaar de romantiek van de stad of maak er een gezellig meidenweekend van. Er is genoeg te doen en met de tips hierboven maak je jouw reis ernaartoe zo goedkoop mogelijk!

Beeld: Emily in Paris