Food

Zo maak je de lekkerste hondenijsjes voor je viervoeter

hondenijsjes

Wij mensen zijn niet de enige die last hebben van de warmte, ook onze trouwe viervoeters hebben het bloedheet. Daarom is het helemaal niet zo gek om je hond ook wat afkoeling aan te bieden in de vorm van overheerlijke hondenijsjes. Wij vertellen je hoe je deze maakt! 

Zo maak je verfrissende doggyproof ijsjes voor je viervoeter

We weten allemaal dat het niet verstandig is om jouw viervoeter een chocolade ijsje aan te bieden, maar je kunt wel zelf leuke hondenijsjes maken! Net zo leuk eigenlijk! En daarvoor hoef je helemaal geen keukenprinses te zijn. Wij leggen je uit hoe je deze hondenijsjes gemakkelijk maakt. En waarschijnlijk heb je de meeste ingrediënten ook al in huis!

Ingrediënten

  • Honing
  • Aardbeien
  • Frambozen
  • Blauwe bessen
  • Lekkere hondenkoekjes
  • Magere yoghurt

Lees ook
Deze puppy past het beste bij jou volgens je sterrenbeeld

De bereiding

Stap 1: Bepaal eerst hoeveel milliliter je van de ingrediënten wil gaan gebruiken, dit hangt af van de grootte van je hond. Als je dat hebt bepaalt, dan kun je de aardbeien, de blauwe bessen en frambozen in kleine stukjes gaan snijden.

Stap 2:  Vervolgens kun je de helft van alle ijsvormpjes met yoghurt vullen en voeg je de aardbeien, blauwe bessen en frambozen toe aan dit mengsel.

Stap 3: Roer het mengsel even door en voeg het favoriete koekje van je hond toe als ijsstokje. Laat dit een nachtje in de vriezer staan en de volgende dag kan jouw hond genieten van een heerlijk hondenijsje! Hij/zij zal je vast heel dankbaar zijn.

Beeld: pinterest