Films & Series

OMG! Prince Charming Diego onthult shocking news aan de deelnemers

prince-charming-shocking-news

Vandaag verscheen de derde aflevering van Prince Charming op Videoland, en Diego onthulde shocking news aan zijn deelnemers. De aflevering ging verder op het cliffhanger-moment van vorige week. Wie is toch de man in het leven van Diego González-Clark?

Prince Charming

Prince Diego is inmiddels al eventjes bezig met zijn zoektocht naar de liefde. Er gingen in de eerste paar afleveringen al heel wat mannen naar huis. Het tempo zit er dus goed in en we hebben dan ook in de vorige aflevering afscheid moeten nemen van maar liefst drie deelnemers. Als het zo doorgaat, is het programma wel héél snel klaar!

Die legen bedden in de villa moesten dus gevuld worden! En toen kwamen Jeremy en Virgil om de hoek kijken. Niet alle mannen waren hier even blij mee, maar ze zullen het toch met deze nieuwe concurrentie moeten doen. Dit was niet het enige wat de mannen niet hadden verwacht, Prince Charming Diego had namelijk nog meer shocking news van hen in petto.

Shocking news

De kijkers thuis werden in spanning achtergelaten met de vraag ‘wie is de man in het leven van Diego Conzáles-Clark?’. Dit ging gelukkig niet over een lover die thuis zat te wachten, maar om Diego’s geadopteerde kindje! Diego is in maart 2021 trotse vader geworden van zijn zoontje Sem. En dit had ook nog een impact in het maken van het programma. De prince deed namelijk maar op één voorwaarde mee, als Sem ook mee kon naar Kreta. En dat is hem gelukt!

De opluchting was bij vele groot, maar anderen vonden het wat moeilijker om te accepteren. “Zie ik mijzelf wel met een buggy lopen?”, klinkt het uit de mond van een van de heren. Maar gelukkig voor Diego zien de meeste het als een aangename verrassing.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Leroy over Prince Charming avontuur: ‘Diego zal hier niet de ware vinden’

‘Red flag’

Later in de aflevering, wanneer het shocking news even heeft kunnen dalen, loopt Theo tegen een probleempje aan. Hij heeft namelijk de eerste ‘red flag’ gevonden bij prince Diego. De vader van Sem vertelt namelijk dat hij ‘totaal niet romantisch is’. Oh jee, dit is voor Theo geen goed teken. “Dat is wel echt een stap in de verkeerde richting. Zonder romantiek groei je uit elkaar”, laat hij weten. Denken jullie dat Theo hier voorbij kan kijken, of wordt dit een doorslaggevende factor om naar huis te gaan?

Beeld: videoland

Must reads 👀