Celebs

Deze BN’er zal het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle gaan presenteren

presentator-echte-meisjes-in-de-jungle

Het programma Echte Meisjes in de Jungle zal binnenkort een comeback maken en hoogstwaarschijnlijk zorgen voor de nodige entertainment op de buis. Dit konden we wel concluderen na de bekendmaking van de BN’ers die aan het nieuwe seizoen zullen deelnemen. Maar wie wordt de nieuwe presentator van Echte Meisjes in de Jungle?

Presentator Echte Meisjes in de Jungle

De presentator van het tv-programma is dus eindelijk bekendgemaakt. Althans, in het geruchtencircuit, want Juice Channel claimt te weten dat de rol is uitbesteed aan niemand minder dan Valerio Zeno. Ooit brak hij door als gezicht van BNN, samen met Dennis Storm, maar de laatste jaren bleef hij meer op de achtergrond. Vrij plotseling verdween hij van het scherm. Het lijkt er nu echter op dat de presentator een comeback gaat maken. Valerio zelf heeft nog niks gezegd over zijn rol als presentator. Drie dagen geleden was hij nog in Ibiza vakantie aan het vieren met zijn geliefde. Wie weet is hij nu onderweg naar de deelneemsters. Tot nu toe blijven het in ieder geval geruchten.

Lees ook:
Déze speciale gast was te zien in de nieuwste aflevering van HNTM

De ‘Echte Meisjes’

Ondanks de speculaties rondom de presentator, weten we wel zeker welke ‘echte meisjes’ zullen meedoen aan het programma. Maar liefst twaalf BN’ers zullen vertrekken naar de jungle. Van Michella Kox, Fabiola Volkers en Louisa Janssen weten we dat ze niet op hun mondje zijn gevallen. Wij zijn benieuwd hoe de andere meiden hiermee om zullen gaan. Channah Koerten (bekend van Ex On The Beach) die ook meedoet aan het programma, heeft gisteren wat gedeeld op Instagram. Onder een mirror selfie in de winkel schreef ze: “Hier was ik nog even snel een haarbandje scoren voor vertrek. Ondertussen zit ik in de jungle zonder m’n kinderen, de lieve mensen om mij heen en zonder telefoon. Overleven in de jungle met water, rijst en een grote groep meiden. Hoe lang denken jullie dat ik dit ga volhouden?” Daar zijn wij ook benieuwd naar Channah!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Videoland

Videoland heeft helaas nog niet bekendgemaakt wanneer we het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle kunnen zien. Hopelijk krijgen we binnenkort antwoord op al onze brandende vragen en krijgen we ook te weten of Valeria Zeno inderdaad het nieuwe seizoen zal gaan presenteren. Wij hopen van wel!

Beeld: Videoland

Must reads 👀