Films & Series

Er komt een Polly Pocket-film en deze actrice speelt de hoofdrol

polly-pocket-lily-collins

We zijn nog helemaal in de ban van de Barbie-film maar een nieuwe speelgoedverfilming komt er alweer aan. Lena Dunham komt namelijk met een Polly Pocket-film. En deze actrice zal de hoofdrol spelen.

Polly Pocket-film

Terwijl de Barbie-film momenteel nog volle zalen trekt, laat speelgoedfabrikant Mattel alweer bezig met een volgende film. Dit keer zal het draaien om Polly Pocket. Dit speelgoed werd ontworpen in de jaren 80. Je weet het misschien nog wel. Het waren poppetjes van een paar centimeter die woonden in hele kleine poppenhuizen. Uiteindelijk werden de poppetjes steeds wat groter, omdat er anders inslik gevaar zou zijn voor kleine kinderen. Toch zijn de poppetjes wel nog steeds een heel stuk kleiner dan Barbie.

Lily Collins & Lena Dunham

Er is verder nog niet heel veel bekend over deze film. maar we weten wel al welke actrice de hoofdrol zal gaan vertolken in de Polly Pocket-film. Het is namelijk niemand minder dan Lily Collins, die we natuurlijk allemaal kennen van Emily in Paris, die gecast is voor deze rol. En ze zal niet alleen gaan acteren, want ze gaat ook helpen met het produceren van de film samen met schrijven en regisseur Lena Dunham.

En dit nieuws komt niet zomaar uit de lucht vallen. Want Lena maakte dit nieuws al bekend in 2021. “Het moet een slimme en speelse film worden die jonge vrouwen aanspreekt, zonder hen te betuttelen”, vertelde Lena destijds in een interview met Variety. “Polly Pocket was verantwoordelijk voor talloze uren aan ontsnapping in mijn kindertijd”, aldus Lena. “Het gaf me een wereld vol magie en autonomie om daarover te vertellen.”

Lees ook:
Komt er nog een tweede Barbie-film?

Waar gaat de film over?

Verder weten we ook al een beetje waar deze nieuwe film over zal gaan. Het verhaal zal gaan over een jong meisje en een ‘pocket-sized’ vrouw die samen een bijzondere vriendschap sluiten. Samen zullen ze veel magische momenten beleven en onvergetelijke belevenissen ervaren. Een film voor jong en oud dus. Helaas is er nog geen releasedatum, dus we zullen nog even geduld moeten hebben. Wij kunnen niet wachten!

Beeld: emily in paris