Lifestyle

Dít is de beste playlist om te luisteren tijdens het douchen

Danique
playlist-douchen

Wil jij je dagelijkse douche-momentje naar het volgende level tillen? Luister dan deze playlist tijdens het douchen! You'll love it!

Douchen

Of je nu ‘s ochtends onder de douche springt of ‘s avonds de tijd neemt om in bad te gaan. Voor veel mensen is douchen het meest relaxende moment van de dag. Je kan jezelf opfrissen om aan een nieuwe dag te beginnen, of alle gebeurtenissen van de dag van je af te spoelen en heerlijk schoon naar bed te gaan. Het is een bezigheid die sowieso moet gebeuren, dus waarom zouden we dit dan niet nóg leuker maken dan het al is! Zet deze playlist op tijdens het douchen en je voelt je weer helemaal recharged!

Lees ook:
Kun je beter douchen in de ochtend of in de avond?

Playlist

Een playlist samenstellen voor de beste showersesh aller tijden, is niet zo simpel als het lijkt. Er moet genoeg variatie in zitten en verschillende genres om de mood van de dag goed te matchen. Het is een mix van gezellige liedjes die zorgen voor een oppepper, zielige heartbreak songs om je buren een dramatisch optreden te geven én de klassieke singalongs kunnen natuurlijk niet ontbreken.

Hieronder de perfecte playlist om te luisteren tijdens het douchen. Feel free om er nog een aantal van je persoonlijke favorieten aan toe te voegen!

“Love Story (Taylor’s Version)”
Taylor Swift

“Canyon Moon”
Harry Styles

“Chasing Pavements”
Adele

“Dancing Queen”
ABBA

“Drops of Jupiter”
Train

“Drag Me Down”
One Direction

“Royals”
Lorde

“A Thousand Miles”
Vanessa Carlton

“How Far I’ll Go”
Auli’i Cravalho

“New Rules”
Dua Lipa

“Wildest Dreams (Taylor’s Version)”
Taylor Swift

“Tongue Tied”
Grouplove

“Love Song”
Sara Bareilles

“Before You Go”
Lewis Capaldi

“Rain on Me”
Lady Gaga, Ariana Grande 

Beeld: pinterest