Love

5 dingen die je denkt als je voor het eerst bij je partner slaapt

eerste-keer-slapen-partner

Voor de eerste keer bij je partner blijven slapen is vaak mega spannend, waardoor jouw brein overuren gaat maken om de kleinste dingen. Één ding weet je dan in ieder geval zeker: je zult de hele nacht klaarwakker liggen en geen oog dicht doen!

Dingen die je denkt als je voor de eerste keer bij je partner slaapt

Het klinkt heel romantisch; voor de eerste keer bij je lover in bed duiken, maar je hebt de hele nacht te maken met allemaal suffe dilemma’s. Zoals snurken, de dekens wegtrekken en de angst of jouw ochtend adem niet vreselijk stinkt. Kortom; het is geen feestje.

1. Wat trek je aan in bed?

Om de eerste keer dat je bij elkaar in bed kruipt meteen naakt te gaan liggen is misschien een beetje te heftig. Daarom zou je bijvoorbeeld beter een comfortabele pyjama kunnen uitkiezen die ook een beetje sexy is. Oh ja; en twijfel je nog of je je bh aan moet houden in bed, terwijl je dit normaal nooit doet? Doe dat dan nu ook niet girl, free the nipples!

2. De volgende dag uit je mond stinken

Een slechte ochtendadem, daar hebben we af en toe allemaal last van en dat is helemaal niet gek. Alleen wel redelijk ongemakkelijk als het gebeurt als je voor de eerste keer bij je lover slaapt. Mocht je je er echt heel druk om maken, zorg dan dat er een pepermuntje in je tas zit en pak die stiekem uit je tas als je lover nog slaapt. Dat hoeven ze nooit te weten, toch?

3. Oh no, ik snurk toch niet?

Het is je grootste nachtmerrie als je de hele nacht aan het snurken bent als je voor de eerste keer bij je nieuwe vlam slaapt. We get it, maar maak je er vooral niet te druk om en val gewoon lekker in slaap in de armen van hem/haar. Wedden dat het waarschijnlijk niet eens opgemerkt wordt als het gebeurt?

4. Het dekbed is gestolen

Dit zal je waarschijnlijk niet alleen de eerste nacht herkennen. Nee, dit gaat je hele relatie zo door. Vooral mannen hebben er over het algemeen namelijk een handje van om de dekens te stelen en dan is het dilemma steeds weer hoe je hem weer terug gaat krijgen, want de hele nacht in de kou slapen is niet ideaal!

5. The morning look

We zijn niet heel erg hot als we met slaap in onze ooghoeken en het kussen in je gezicht gedrukt wakker worden, maar hier hoef je je absoluut niet voor te schamen. Het kan er misschien gênant uitzien, maar dan weet je partner meteen wat hij/zij kan verwachten. Ga dus ook niet met make-up op slapen, want naast dat dit heel erg slecht voor je is kun je ook het witte kussen helemaal onder kliederen met  foundation en dat is niet heel chill.

Beeld: gossip girl