Algemene informatie

Adverteren

Adverteren op Girlscene.nl

Girlscene.nl is de grootste online community voor meiden van Nederland en een deel van België. Een website voor meiden en jonge vrouwen tussen de 14 en 30 jaar, die hen dagelijks op de hoogte houdt van alles omtrent Fashion, Beauty & Lifestyle.

Maandelijks heeft Girlscene ruim 2.000.000 miljoen unieke bezoekers en meer dan 5 miljoen pageviews per maand: de site telt ruim 150.000 leden die de site vrijwel dagelijks bezoeken.

Girlscene is onderdeel van EEN Media, een multimediaal bedrijf met activiteiten op het gebied van (digital) publishing, events, formats waaronder Fashionscene TV, Girlsfair (gericht op jonge meiden tussen de 14 en 30 jaar) en Yourscene, e-commerce concepten gericht op jongeren, vrouwen, fashion, beauty en lifestyle. EEN Media is actief sinds 2005. Met het huidige portfolio bestaande uit meer dan 40 titels, waaronder Girlscene.nl, Fashionscene.nl, Shopscene.nl en Ze.nl, bereikt EEN Media ruim 2 miljoen unieke bezoekers per maand en is daarmee een van de grootste online publishers op het gebied van vrouwen, beauty en mode.

Adverteren op Girlscene is op verschillende manieren mogelijk. Denk aan verschillende vormen van display advertising, advertorials, winacties en veel meer.  Voor meer informatie over de mogelijkheden tot adverteren op Girlscene kunt u contact opnemen met FemmeFab.nl.

Contact FemmeFab/ EEN Media
De Hallen - Amsterdam
Hannie Dankbaarpassage 14
1053 RT te Amsterdam

M: info@femmefab.nl
T: (+31) 020-71 097 00