News

Voor deze prijs kan jij overnachten in de B&B van Leendert

overnachten-b&b-leendert

Kan jij wel wat rust en ontspanning gebruiken? Dan raden we aan om een nachtje te slapen in de rustgevende Moulin de Floumont van B&B Vol Liefde-Leendert. Zóveel kost het om te verblijven in dit lieve huisje in de Belgische Ardennen.

B&B Vol Liefde

De goedgemutste Leendert is sinds 2020 de trotste eigenaar van een eeuwenoude watermolen. Dit prachtige gebouwtje in La Roche-en-Ardenne is omgetoverd tot een schattige B&B. De 68-jarige Leendert woont nog niet heel lang in het België plaatsje, maar ziet hier zeker een toekomst. Én deze wil hij natuurlijk niet alleen doorbrengen. De relaxte Leendert doet mee aan B&B Vol Liefde om hier de ware te ontmoeten. Momenteel overnachten er twee totaal andere types in de B&B van Leendert; Thalia en Jorien. Het is nog maar afwachten met wie hij verder gaat en wie hij uiteindelijk de deur gaat wijzen. Als we de kijkers mogen geloven, brengt Thalia het beste bij hem naar boven en zij is dan ook zeker een fan-favoriet.

View post on Twitter

Overnachten bij Leendert

Naast sensueel dansen in de keuken, kan je ook gewoon een relaxed rondje lopen met de hond rondom dit mooie pandje. Als je bij Leendert komt logeren, kan je heel wat rust en natuur verwachten. De La Floumont rivier stroomt door de tuin en het mooie uitzicht lacht je toe. Pak er een boekje bij en geniet van de ongerepte natuur, of ga op avontuur uit. Je kan hier van alles ondernemen. Van mountainbiken tot aan kajakken.

Moulin de Floumont, hoe Leendert zijn B&B heeft genoemd, biedt twee kamers aan. Vanaf € 40 euro per persoon verblijf jij een nachtje in zijn chambre d’hôtes. De eigenaar neemt nog wel wat andere losse kosten in rekening. Je betaalt standaard een bedrag van € 18,50 per boeking voor de schoonmaak, toeristenbelasting, annuleringsfonds en Wi-Fi. En als je daar een ontbijtje bij wil, kost dat je € 5,50. Toch is Leendert een hele fijne gastheer, want je huisdieren kunnen in overleg gewoon mee. De sympathieke man vindt het zelfs geen probleem als je paarden meeneemt!

Spreken de kamers van Moulin de Floumont je toch niet helemaal aan? Dan kan je er altijd nog voor kiezen om bij tantra-Walter te overnachten in Frankrijk ;-).

 

Beeld: b&b vol liefde