Films & Series

Zien! Netflix deelt trailer van het nieuwe seizoen Outer Banks

outer-banks-trailer

Er is alwéér goed nieuws voor de fans! Na het nieuws van de afgeronde opnames voor het nieuwe seizoen van Outer Banks, waren de fans niet meer te houden en heeft Netflix toegegeven aan het enthousiasme en deelt nu de trailer op Instagram.

Outer Banks

Vorige week plaatste filmproducent Micheal G. Jefferson een foto op zijn Instagram om te melden dat de opnames voor het derde seizoen van Outer Banks zijn afgerond. De fans zijn laaiend enthousiast en dat heeft Netflix opgemerkt. Afgelopen weekend vond het wereldwijde Netflix-event ‘Tudum’ plaats. Hier liet de streamingdienst het een en ander los over een aantal populaire series, waaronder dus Outer Banks. Zo weten we nu wanneer het nieuwe seizoen zal verschijnen op Netflix en delen zij de eerste beelden!

Trailer

Netflix heeft op Instagram een video gedeeld met de eerste beelden van het nieuwe seizoen. Onder de trailer staat de tekst “Joehoe, Poguelandia roept je!”. De posts heeft vele positieve reacties van de fans en zij kijken enorm uit naar het derde seizoen. Gelukkig voor hen zijn de afleveringen in 2023 eindelijk weer te bekijken, de precieze releasedatum laat Netflix nog even geheim. Can’t wait!

Tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook:
Finally! Opnames voor Outer Banks seizoen drie zijn afgerond

Derde seizoen

Zoals in de trailer te zien is bevindt de vriendengroep zich nog steeds op het eiland en het lijkt erop dat zij zich prima vermaken. In het tweede seizoen was te zien hoe de Pogues op een onbewoond eiland terecht kwamen en ver weg van hun familie. Door hun afwezigheid gaan er velen geruchten rond over de groep. Vele denken dat de Pogues vermist of zelfs verongelukt zijn, maar niks is minder waar. Wij zijn benieuwd of dit seizoen weer net zo spannend wordt als de vorige!

Beeld: Outer Banks

Must reads 👀