Astrologie

Zo vier jij Oud en Nieuw het liefst op basis van je sterrenbeeld

oud-en-nieuw-sterrenbeeld

Ben jij al klaar om af te tellen? Oud en Nieuw is namelijk nog maar een paar nachtjes slapen. De manier waarop jij Oud en Nieuw het liefste viert heeft alles te maken met je sterrenbeeld. Dit is namelijk hoe jij Oud en Nieuw gaat vieren op basis van je sterrenbeeld. 

Ram | 21 maart – 19 april

Hoewel het jaar snel voorbij is gegaan, kunnen we het feest zo lang laten duren als we zelf willen. De Ram gaat het nieuwe jaar het liefste in met vrienden, familie en natuurlijk goed eten. Of een feest kort of lang duurt, maakt jou eigenlijk niks uit, als iedereen het maar naar z’n zin heeft.

Stier | 20 april – 20 mei

De Stier houdt wel van een knalfuif. Het liefst had je voor al het vuurwerk gezorgd, maar dat zit er dit jaar niet in. Jij zorgt daarom op andere manieren voor een knallend feestje door bijvoorbeeld partypoppers en sterretjes in huis te halen. Hoe dan ook ga jij het nieuwe jaar in met een bang!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen vinden het lastig om te kiezen waar ze Oud en Nieuw willen vieren. Jij wil namelijk het nieuwe jaar ingaan met leuke mensen en levendigheid waardoor jij ondertussen al op drie verschillende gastenlijsten staat. Dat wordt aardig heen en weer hoppen voor de Tweelingen.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Voor de Kreeft hoeft het feestje niet zo uitgebreid. Een vuurwerkshow vind je mooi hoor daar niet van, maar die kan je ook hartstikke leuk en warm onder een dekentje op de televisie aanschouwen. Het liefst met een oliebol in je hand.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

De Leeuw is niet vies van een bubbeltje en zal met Oud en Nieuw zorgen voor de drank. Jij hebt de glazen al opgesnord, klaargezet en vlak voor twaalven ruim gevuld. Niemand zal dorst hebben onder jouw toezicht.

Maagd | 23 augustus – 22 september

De Maagd heeft op het gebied van het nieuwjaarsfeest alle touwtjes in handen. Het feest wordt uiteraard bij jou thuis gevierd. Daarnaast zorg jij voor alle snacks, bak je zelf de oliebollen en heb je de karaoke set al geïnstalleerd.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

De Weegschaal houdt enorm van gezelligheid en vindt het belangrijk om niemand te vergeten op oudejaarsavond. Jij gaat met plezier even langs bij je familie of buren om hen alvast een gelukkig nieuw jaar te wensen.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

De Schorpioen past zich aan aan de omgeving. Op een familiefeestje weet jij je namelijk goed in te houden en houdt je het nestjes, maar je vindt het ook gezellig om met je vrienden en vriendinnen je op de dansvloer te begeven met een drankje in je hand.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Jij hebt in ieder geval geen feestje nodig om het levendig te maken. Of je nu een wandeling doet in de stad, een vuurwerkshow bezoekt of toch besluit om uit te gaan; waar je ook bent, het feestje verplaats met je mee.

Steenbok | 22 december – 19 januari

De Steenbok vindt het wel prima als alles al geregeld is en je gewoon je eigen ding kan doen. Of je nu gaat voor een oliebol, appelflap of slagroomsoes. Alles staat al voor je klaar en je hoeft alleen nog maar een bord te pakken. Heerlijk!

Waterman | 20 januari – 18 februari

Waar je ook bent, jij weet je wel te vermaken met Oud en Nieuw. Jij kan namelijk van elke plek een feestje maken en kan makkelijk met iedereen een praatje maken. Je geniet er wel van om je eigen ding te kunnen doen.

Lees ook:
Déze drie sterrenbeelden kunnen het beste skiën

Vissen | 19 februari – 20 maart

Voor de Vissen is Oud en Nieuw niet compleet zonder muziek, muziek en nog eens muziek. Een feest kan voor jou niet lang genoeg duren zolang je favoriete liedjes maar opstaan. Is het feestje thuis? Dan ben jij 100% de dj voor de avond.

Beeld: pinterest