News

Olof van B&B Vol Liefde showt vol trots zijn nieuwe lover

olof-bb-vol-liefde

Als je fan bent van het populaire programma B&B Vol Liefde, dan hoeven we je vast niet meer te vertellen wie Olof is. Hij ging op zoek naar de liefde in de Portugese B&B van Marian. Daar werd hij een echte kijkcijferhit en kreeg hij er heel veel fans bij, maar de liefde met Marian bleef helaas uit. Toch laat Olof nu weten dat hij gelukkig is in de liefde en showt hij vol trots zijn nieuwe lover.

Olof in B&B Vol Liefde

Tijdens zijn deelname aan het programma ging Olof dus op bezoek bij Marian in Portugal. En hoewel de twee een enorm leuke klik hadden samen, waren de vonken toch niet over gesprongen. Wel kreeg Olof erg veel liefde van de kijkers thuis en werd hij een echte kijkcijferhit.

We zijn daarom natuurlijk ook erg benieuwd hoe het nu met Olof gaat, na zijn deelname aan B&B Vol Liefde. Daarom ging RTL Boulevard bij hem langs voor een interview en vroegen ze hem de hemd van het lijf. En Olof was niet alleen, want naast hem zat zijn nieuwe lover Margje. De goedlachse Olof laat dus weten dat hij weer verliefd is. “Dat is toch prima. Daar is niks mis mee”, aldus Olof. En die uitspraak herkennen we natuurlijk uit duizenden!

Nieuwe lover Margje

Maar wie is Margje, die het hart van Olof heeft weten te veroveren? Ze is relatietherapeut en gebruikt de natuurkunde als haar grootste inspiratiebron. “Ik heb hem al behandeld. Hij heeft al heerlijke massages gehad”, laat ze weten. Ook laten we weten dat ze het verder wel nog rustig aan doen. “We hebben allebei een mooi sociaal leven. Ik werk nog. We vinden het ook allebei leuk om ons eigen huis te houden. Dan kun je nog steeds heel veel leuke dingen samendoen. Samen eten, samen tripjes maken”, aldus Margje.

En natuurlijk heeft Margje ook B&B Vol Liefde gekeken en heeft ze nog het een en ander te zeggen over de deelname van Olof. “Ik vond Olof niet helemaal een type voor Marian. Marian heeft denk ik een heel ander leven. Een heel ander sociaal leven. Wat ik meteen zag. Olof is een doener. Marian houdt van vakanties en alles. Zij houdt heel erg van shoppen. Zij is met andere dingen bezig.” En aan het einde van de video geven Margje en Olof elkaar nog een hele dikke kus. So cute! We wensen ze veel geluk in de liefde samen.

View post on Instagram
 

Beeld: b&b vol liefde