Films & Series

De Nederlandse comedy ‘Oei, ik groei’ staat nu eindelijk op Netflix

oei ik groei

We hebben er even op moeten wachten, maar vanaf vandaag kun je de Nederlandse comedy 'Oei, ik groei' eindelijk zien op Netflix. We zien onder andere Yolanthe Cabau, Katja Schuurman en Soy Kroon terug in de nieuwe film en dat belooft veel goeds. Pak de popcorn maar!

‘Oei, Ik Groei!’

De film ‘Oei, Ik Groei!’ is van de makers ‘F*ck de liefde’ en ‘Just Say Yes’ en is nu dus eindelijk te zien op Netflix. Op een hilarische en hartverwarmende wijze duiken we in de wereld van het ouderschap. “In de film maken we kennis met drie stellen. Allereerst ontmoeten we de succesvolle carrièretijger Anne (Sallie Harmsen), die na haar zwangerschapsverlof erachter komt dat het leven toch wel veel verandert met een baby”, luidt de beschrijving van Netflix. “En dat maakt haar relatie met man Barry (Soy Kroon) niet bepaald makkelijker.”

Waar gaat de film over?

In de film ‘Oei, ik groei!’ volgen we drie stellen die allemaal op hun eigen manier het beste proberen te maken van het ouderschap en alles wat daarbij komt kijken. Allereerst ontmoeten we de succesvolle carrièretijger Anne (Sallie Harmsen), die na haar zwangerschapsverlof erachter komt dat het leven toch wel veel verandert met een baby. Dit maakt haar relatie met man Barry (Soy Kroon) niet bepaald makkelijker. Ze sluit zich daarom aan bij de Mama voor Mama’s club, een sociëteit voor moeders die is opgericht door Kim (Katja Schuurman).

Lees ook: 
Het nieuwe seizoen van Never Have I Ever is nu te zien op Netflix

Kim is getrouwd met Roos (Sarah Chronis) en samen voeden ze twee kinderen op die ze met behulp van hun goede vriend Kaj (Louis Talpe) hebben gekregen. Dat gaat alleen niet altijd even soepel. Ook Ilse (Yolanthe Cabau) en haar man Sabri (Ilias Ojja) hebben hun uitdagingen. Ze zitten een beetje in de knoop over hoe ze hun kindje gaan opvoeden terwijl ze beiden uit een andere cultuur komen. Dit zorgt voor frictie binnen hun relatie, vooral wanneer Sabri’s moeder bij hen intrekt om te helpen.

De film ‘Oei, Ik Groei!’ is vanaf vandaag exclusief te zien op Netflix. 

Watch on YouTube

Beeld: Oei, Ik Groei!