News

Nycole van Love Island heeft gezoend met deze Islander

nycole-love-island

We hebben Nycole leren kennen in het nieuwste seizoen van Love Island. Ze had gelijk een goede klik met Jonna en raakte dan ook met hem in een koppel. De twee hebben het zelfs geschopt tot de finalen, maar helaas maakte Nycole vrij snel na haar deelname al bekend dat ze niet meer samen was is met Jonna. Maar nu onthult Nycole in een interview met Realitea dat ze wel met een andere Islander heeft gezoend.

Nycole & Jonna

In het nieuwste seizoen van Love Island bloeide er iets moois op tussen Nycole en Jonna. Ze kwamen dan ook als koppel in de finale terecht, omdat de kijkers thuis dachten dat zij het meeste kans zouden maken op ware liefde. Maar dat bleek helaas niet waar te zijn. Want niet lang na de finale van Love Island liet Nycole op haar Instagram weten dat ze een punt achter hun relatie heeft gezet. De twee zijn dus niet meer samen.

Gezoend met andere Islander

Inmiddels is Nycole al een aantal keer te gast geweest bij FawrynotSawry. Iedere keer weer vraagt hij haar het hemd van het lijf en dat was dit keer niet anders. In een interview met Realitea onthult Nycole nu zelfs dat ze heeft gezoend met een andere Islander na haar deelname. En wij zijn natuurlijk heel benieuwd over wie dit gaat.

Watch on YouTube

En ze is niet de enige die te gast is bij Fawry, want ook Imad zit naast haar op de bank. De twee praten over de periode na hun deelname aan Love Island. Imad laat weten dat hij geen vrienden meer is met Jonna, omdat hij Lena zou hebben versierd. Lena zat tijdens Love Island 2023 in een koppel met Imad, maar heeft het programma vrijwillig verlaten. In het interview reageert Imad nu ook op de geruchten die speelde rondom Lena en hem.

Maar Jonna zou hier ook zijn redenen voor hebben gehad, hij wilde namelijk wraak nemen op Nycole, want zij zou hebben gezoend met een andere Islander. “Ho wacht, wow, wow, wow. Hold your horses, wacht even!”, aldus Fawry, want dit hadden we niet aan zien komen. “Omdat ik dus heb gezoend met Thymo”, onthult Nycole. En we hoeven je natuurlijk niet te vertellen over welke Thymo dit gaat. “Ja, de dokter”, reageert Nycole.

Thymo van Love Island

“Jij hebt gezoend met Thymo? Waar? Je bent vreemdgegaan?”, wil Fawry van Nycole weten. Maar daar is volgens haar geen sprake van. “Nee echt niet. Ik had het met hem uitgemaakt en deed ik gewoon m’n ding”, aldus Nycole. “Waar was je dat je met Thymo zoende?”, vraagt Fawry. Maar Nycole wil daar eigenlijk geen antwoord op geven. “Schat, je hoeft je voor mij niet in te houden. Ik ben het maar”, gaat Fawry verder. “Hij was ook op het feest, ze waren allebei daar”, geeft Nycole uiteindelijk antwoord. Wij zijn erg benieuwd of dit verhaal nog een staartje zal krijgen. En gaat Nycole nu met Thymo?

Beeld: instagram: @nycole