News

Jaa: Drag Race Holland krijgt een nieuw seizoen (en zoekt nog nieuwe Queens)

Ook zo genoten van het eerste seizoen van Drag Race Holland? En vond je het ook zo jammer dat het seizoen voorbij was? No worries. Videoland heeft namelijk aangekondigd dat er een tweede seizoen van de serie aan zit te komen. Ja, je leest het goed. Het is nog lang niet voorbij met alle prachtige outfits, acts en drama van de queens!

In september 2020 ging het eerste seizoen van Drag Race Holland van start. De inspiratie voor dit programma was het Amerikaanse programma RuPaul’s Drag Race. We hebben de meest prachtige queens voorbij zien komen, en queen Miss Evy Pery ging ervandoor met de winst. Maar gelukkig voor alle liefhebbers komt er nu weer een nieuw seizoen aan, waar we van nieuwe queens kunnen gaan genieten.

Nieuw seizoen van Drag Race Holland

Wanneer het tweede seizoen van Drag Race Holland te zien zal zijn is nog niet bekend. En wie er mee zullen doen aan het programma weten we ook nog niet, aangezien de inschrijvingen nog open zijn. Nog even geduld hebben, dus. En voordat je het weet kun je je favo serie weer kijken!

View post on Instagram
 

Bron: VideolandBeeld: BrunoPress