News

Op deze datum verschijnt het nieuwe seizoen van Love Island

jotti-love-island

Goed nieuws voor alle fans van Love Island. Er komt weer een gloednieuw seizoen aan! De Love Island-villa zal weer gevuld worden met singles die op zoek gaan naar de ware villa. Wij kunnen niet wachten!

Love Island

Je zult vast wel eens gehoord hebben van Love Island. Het populaire datingprogramma waarin de singles die in de villa komen koppels moeten vormen. Als je dit niet doet en alleen eindigt, dan moet je het programma verlaten. Het koppel dat uiteindelijk de meeste stemmen krijgt van de kijkers thuis wint het programma en gaat er met een flink geldbedrag en natuurlijk ware liefde vandoor. En het nieuwste seizoen van dit populaire programma is dus alweer bijna te zien bij Videoland!

Lees ook:
Je kunt je nu opgeven voor een nieuw seizoen Ex on the Beach

Vanaf deze datum te kijken

Op de Instagram Stories van juicekanaal @Reality_FBI zagen we een bijzonder nieuwtje voorbijkomen. Ze blijken namelijk te weten wanneer het nieuwe seizoen van Love Island op de buis zal verschijnen. “Goed nieuws voor de Love Island fans”, schrijven ze in hun Stories. “De Nederlandse versie keer in de laatste week van augustus terug op je beeldscherm.” En dat terwijl het huidige seizoen van Love Island UK nog volop draait op Videoland. Wij kunnen nu al niet wachten tot het nieuwe seizoen begint.

Beeld: love island