Lifestyle

Bingen maar: dit zijn 5 Netflix-hacks die je wil weten

netflix-account-delen

Maak jij deze zomer een lange reis naar het buitenland en moet je urenlang in het vliegtuig zitten? Neem dan je laptop mee en kijk non-stop naar je favoriete serie! We hebben een aantal Netflix-hacks op een rijtje gezet om dit zo makkelijk mogelijk te maken en het meeste uit je account te halen. Let's get into it!

1. Netflix games

De eerste leuke tool uit het rijtje met Netflix-hacks, kende je waarschijnlijk nog niet! Je kunt nu namelijk spelletjes spelen op je Netflix-account. Dus als je wat tijd over hebt voordat je vliegtuig vertrekt, speel even een van de talloze mini-games. Hoe leuk is dat?! Je kunt burgers bakken met Spongebob, je creativiteit laten gaan in een Baking Bash bake-off of je laten verleiden in Too Hot To Handle: Love is a Game.

2. Herinneringen

Wist je dat je niks meer hoeft te missen als je op vakantie bent? Je kan namelijk herinneringen aanzetten voor alle binge-worthy series en spannende films die je nog wil kijken. Klik op de ‘Coming Soon’ categorie en stel een melding in voor de titels die jij graag wil zien tijdens, of na de zomer.

3. Offline kijken

Zoals veel wel weten, kan je series en films ook zonder internet kijken. Maar dit is wel een van de fijnste Netflix-hacks die we kennen! Bereid je goed voor op je reis en download een aantal afleveringen en leuke films om je te vermaken tijdens de reis. Of je nu in het vliegtuig zit, of al op je vakantiebestemming bent, je bent nu altijd up-to-date met je afleveringen.

4. Smart downloads

Oh no! Dan heb je overal aan gedacht, behalve aan het downloaden van het nieuwste seizoen van Black Mirror. Voorkom dit de volgende keer door ‘Smart downloads’ in te schakelen. Deze functie zorgt ervoor dat Netflix automatisch de volgende aflevering download van de serie die je aan het kijken bent. Zo doet de streamingdienst het werk voor je en kan jij relaxed achterover leunen. Veel kijkplezier!

Lees ook:
Bingen maar: deze 5 series zijn in juli nieuw op Netflix

5. Uitloggen op afstand

Je hoeft tegenwoordig niet meer op een apparaat zelf uit te loggen, maar dit kan nu ook op afstand. Ben je al vertrokken uit je vakantiehuisje en sta je nog ingelogd? Dan kan je dit via je Netflix-account thuis gewoon regelen. Op deze manier kan je dus ook je vervelende ex die meekijkt op jouw profiel eraf knikkeren! 😉

Beeld: Unsplash