Lifestyle

Alles in één wekker van Action laadt je telefoon op terwijl je slaapt

action-wekker

Word je gek van elke ochtend die snoozebutton hitten? Action heeft het antwoord! Ontmoet de alles-in-één wekker die niet alleen functioneert als een wake-up light, maar ook dienstdoet als een handig oplaadpunt voor je telefoon. Wakker worden was nog nooit zo ideaal.

Action

Het lijkt wel een universele ervaring: ‘s ochtends opstaan is voor velen van ons een uitdaging. Vooral wanneer het buiten nog donker is, en het warme bed je met open armen lijkt te omhelzen. Het is dan verleidelijk om de snooze-knop meerdere keren in te drukken en nog even te genieten van kostbare minuten onder de dekens. Maar wat als ik je vertel dat opstaan makkelijker kan worden? Het geheim zit hem in de keuze van je wekker. Bij Action vind je nu een betaalbare oplossing: een alles-in-één wekker die jouw ochtendroutine naar een hoger niveau tilt. Voor nog geen 25 euro transformeer je niet alleen je slaapkamer, maar ook je ochtendritueel. Deze moderne wekker is uitgerust met een scala aan functies die het opstaan aangenamer maken, waaronder een wake-up light en een handig oplaadpunt voor je telefoon.

Een multifunctionele wekker

Action begrijpt als geen ander de frustratie van al die vervelende stekkers. Met deze wekker maak je het al een stuk simpeler, want je kunt je telefoon draadloos opladen. Hoe handig is dat? Leg gewoon je telefoon in het midden van de wekker, en voor je het weet, is hij opgeladen. Bovendien voegt deze wekker een gezellige sfeer toe aan je kamer, met de keuze uit maar liefst 13 verschillende kleuren. Als dat niet de perfecte manier is om wakker te worden, weten wij het ook niet meer… En laten we niet vergeten dat je kunt ontwaken met een van de zeven verschillende wekgeluiden. Zo begin je de dag precies op jouw manier.

Een wekker is natuurlijk niet compleet zonder de mogelijkheid om naar de radio te luisteren, toch? Gelukkig heeft deze wekker ook een radio- en speakerfunctie. Zo kun je de wekker zelfs gebruiken als je niet slaapt. Maar dat is nog niet alles, want deze wekker beschikt ook over een wake-up light functie. We zien deze functie steeds vaker opduiken, en eerlijk is eerlijk: het is heerlijk ontwaken. Deze functie bootst namelijk het langzame opkomen van de zon na, waardoor je ongemerkt langzaam ontwaakt. Meestal kost het dan geen enkele moeite om uit bed te komen. Zo hoef je niet tien keer op de snooze-knop te drukken

Soundlogic multifunctionele wekker

Soundlogic

24,95

Shop nu

En maak je geen zorgen dat de wekker niet in je kamer past, want ze zijn heel simpel wit en je kan de kleur dus zelf ook nog aanpassen. Voor iedereen wat wils dus! Deze multifunctionele wekker kan je bij Action kopen voor €24,95. Maar let wel op, want ze zijn alleen online verkrijgbaar

Beeld: Action, Instagram: @thatgirlsophy