News

Wie deelt nu de rozen uit? Monica is tóch niet de nieuwe Bachelorette

Monica-geuze-bachelor-2024

Oké let's be honest, wij waren er bijna ingetrapt dat niemand minder dan Monica Geuze de nieuwe Bachelorette zou worden. Videoland deelde vanochtend een video op Instagram waarop Monica te zien was met een glitterjurk, hoge hakken, én rode roos. Alles wees erop dat zij in de voetsporen zou treden van Gaby Blaaser en Sylvia Geersen in de zoektocht naar liefde. Of toch niet, want nu weten we dat Monica voor het nieuwe seizoen op zoek is naar De Bachelor zelf!

Dé ideale man

“Ik ben Monica Geuze en ik ben op zoek naar de ideale man”, zei de presentatrice vanochtend in de video die op het Instagram-account verscheen van streamingdienst Videoland. Het leek erop dat Monica de nieuwe Bachelorette zou gaan worden. Maar niets is minder waar. In plaats van haar eigen ware liefde te zoeken blijkt de presentatrice op zoek te gaan naar de ideale Bachelor voor het aankomende seizoen. Helaas voor iedereen die het nieuwe seizoen met Monica in de hoofdrol al helemaal zag zitten (inclusief wij zelf), want we zijn er allemaal ingetrapt!

View post on Instagram
 

De Bachelor 2024

“Speciaal berichtje van Monica, vanmiddag meer… 😏🌹,” schreef Videoland vanochtend onder de post. Enne, inmiddels weten we dus meer. In een nieuwe video die ‘s middags werd gedeeld op het account vertelt Monica op zoek te gaan naar die ene “lieve, charismatische, stoere, attente, grappige, invoelende, aantrekkelijke, zorgzame en avontuurlijke man.” Deze “ideale man” moet de nieuwe deelnemer worden van het aankomende seizoen van De Bachelor 2024. Dat betekent dat we misschien wel een onbekende man in de hoofdrol van het datingprogramma gaan zien! Gelukkig hoeven we Monica niet helemaal te missen in het programma, want zo te zien zal zij onze geliefde serie nog wel blijven presenteren. Pfieuw!

View post on Instagram
 

Geen BN’er

In de afgelopen seizoenen van De Bachelor gingen BN’ers Tony Junior en Thomas van der Vlugt op zoek naar de ware liefde. Nu lijkt het erop dat een onbekende man de rozen mag gaan uitdelen aan de singles. Mannen kunnen zich vanaf nu gaan aanmelden voor het datingprogramma. We zullen dus nog even geduld moeten hebben voor we weer kunnen genieten van het romantische avontuur op de streamingdienst. Maar niet getreurd, want Videoland heeft wel al bekend gemaakt dat De Bachelor kan worden gestreamd in het voorjaar van 2024.

Beeld: instagram @monicageuze