Fashion

Déze 5 modetrends vinden mannen niet aantrekkelijk bij vrouwen

modetrends mannen niet aantrekkelijk

Tegenwoordig zien we ontzettend veel leuke modetrends voorbijkomen, waar de ladies onder ons waarschijnlijk helemaal verliefd op zijn. Toch zijn het vooral de mannen die sommige van deze trends echt verschrikkelijk vinden. Déze vijf modetrends vinden mannen namelijk echt niet aantrekkelijk bij vrouwen.

1. UGGS

Het eerste wat zeker in het lijstje hoort van modetrends die mannen niet aantrekkelijk vinden, zijn UGGS. Deze schoenen kwamen afgelopen winter weer helemaal terug. Vooral de klassiekers zijn nog steeds helemaal hot! De schoenen zijn niet alleen heel erg comfortabel, maar ook nog eens super stijlvol. Toch vinden veel mannen het helaas echt verschrikkelijk. Ze vinden de schoenen oncharmant en niet aantrekkelijk bij vrouwen. Deze eyecatchers lopen gewoon heerlijk, dus je kan ze natuurlijk gewoon lekker blijven dragen.

2. High waisted broek

Deze modetrend had je waarschijnlijk niet zien aankomen, maar ook de high waisted broek is voor mannen een echte afknapper. Het effect van deze broek is dat je er vaak mooie lange benen en een zandlopen figuur van krijgt. Toch zijn mannen er niet dol op. De meeste mannen vinden een old school 90’s heup jeans namelijk veel aantrekkelijker bij vrouwen. Ook zien we deze broeken de laatste tijd steeds vaker weer in het straatbeeld. Toch moet je uiteindelijk gaan voor iets waar jij het prettigst in voelt, dat is het allerbelangrijkst.

3. Plateauzolen

Als we het dan toch over de jaren 90 hebben, dan hebben we ook nog de plateauzolen trend. Alleen deze trend vinden mannen dan weer niet aantrekkelijk uit de 90’s. Vooral de Spice Girls kwamen jaren geleden met de trend aanzetten. Ook nu zien we dat veel winkels de plateauzolen verkopen in verschillende kleuren en soorten. De grootste reden dat mannen een afkeer hebben, komt waarschijnlijk omdat de plateauzolen veel comfortabeler zijn dan hakken. Toch bestaan er tegenwoordig veel hippe plateauzolen. De mannen moeten er dus maar aan wennen ;-).

Lees ook:
Eye opener! Dit vinden mannen dus helemaal niet aantrekkelijk!

4. Kleine handtassen

Ook deze trend zien we echt overal voorbijkomen. Veel vrouwen zijn verliefd op de kleine handtassen. Veel designer merken hebben de minuscule tasjes in hun collectie, maar ook winkels als Zara en H&M hangen vol met deze tassen. Toch zijn ze totaal niet praktisch en staan ze alleen maar leuk bij een trendy outfit. Daarom moeten ook de mannen helemaal niks weten van de nieuwe trend en hebben een echte afkeer als ze vrouwen zien proppen om alles erin te krijgen. Toch staan de tassen wel geweldig bij elke outfit en maken ze je look helemaal af.

5. Flared broek

De laatste trend die mannen niet aantrekkelijk vinden bij vrouwen, is de flared broek. Deze trend is de laatste jaren ontzettend populair geworden, dus ook veel winkels hangen vol met deze broeken. Dat je niet meer om de trend heen kan is dus zeker niet gek, maar de mannen moeten echt niks weten van deze broeken. De grootste reden dat mannen de flared roeken niet leuk vinden komt waarschijnlijk door de wijdere pasvorm. Veel mannen houden nu eenmaal van basic, strak en chic.

Beeld: Pinterest

Must reads 👀