News

Mitch en Iris onthullen: met dit koppel hebben ze geen contact meer

mitch-iris-temptation

Iris en Mitch hebben het Temptation Island-avontuur overleefd en zijn inmiddels zelf verloofd. Niet alleen hebben ze deze relatietest doorstaan, maar ze hebben ook vrienden voor het leven gemaakt. Al konden ze het niet met iedereen goed vinden, want met dit koppel hebben ze nog maar weinig contact.

Temptation Island: Love or Leave

Dit seizoen van Temptation Island: Love or Leave was wel heel bijzonder. Alle koppels die meededen hebben deze ultieme relatietest doorstaan. Vele kijkers vonden het daarom ook geen geweldig seizoen, omdat er te weinig sensatie zou zijn geweest. Maar voor de koppels is het juist heel fijn dat ze het allemaal hebben overleefd.

Mitch en Iris

Mitch en Iris deden dit seizoen mee, omdat er in de relatie weinig sprake was van intimiteit en complimentjes vanuit Mitch zijn kant. En dat terwijl Iris juist zo graag met hem wilde kroelen, maar helaas was dat iets waar Mitch weinig behoefte aan had. Gelukkig kwam Mitch er tijdens Temptation Island toch achter dat hij zich moest gaan aanpassen, omdat hij anders Iris misschien wel zou kwijtraken.

Het koppel deed mee omdat er nogal wat problemen waren op het gebied van intimiteit. Iris wilde graag knuffelen, kletsen en intiem zijn met haar grote liefde, terwijl Mitch hier wat minder behoefte aan had. Toch realiseerde hij zich tijdens het programma dat er iets moest veranderen, aangezien hij Iris anders zou verliezen.

Bruiloft plannen

Gelukkig kwamen de twee tijdens de dreamdate weer bij elkaar en was Mitch inderdaad veranderd. De liefde spatte er dan ook gelijk vanaf en daarom besloot Mitch ook om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. De bruiloft laat nog even op zich wachten, maar ze zijn zeker wel al begonnen met plannen. Zo heeft het stel al besloten wie ze zullen uitnodigen en wie niet.

In een interview met Fawry not Sawry liet het koppel weten dat niet iedereen van Temptation Island uitgenodigd zal worden op de bruiloft. “Er zijn hele fijne nieuwe vriendschappen opgebouwd. Ik heb een hele leuke klik met Giulia, dat vind ik zo’n leuke meid. Ook Marisol spreek ik regelmatig”, laat Iris weten.

Lees ook:
Temptation-Evie van Vliet is geslaagd: ‘Blijer kan je mij niet krijgen’

Maar met één van de koppels van Temptation Island is het contact helaas niet zo goed. Zo laten Iris en Mitch weten dat ze Miriam en Lester amper meer spreken. “Vanuit hen komt het initiatief niet echt”, stelt Mitch. “We hebben een groepsapp met alle koppels, maar daar zeggen ze niet heel veel in. We hebben wel eens afgesproken met de koppels, maar toen dat een keer zover was, deelde Miriam op de dag zelf dat Lester ziek was en dat ze beiden niet kwamen. Misschien hadden ze geen zin om af te spreken”, legt hij uit. “Maar iedereen heeft het nu zo druk. Dat maakt het plannen van iets wel wat lastiger.”

Beeld: Instagram: @iris_de_waard