Films & Series

Kijkers van Married At First Sight verbaasd over eerste bruidspaar

mafs-martijn

Kijkers van het programma Married At First Sight geloven hun ogen niet. Martijn werd door de experts namelijk gekoppeld aan Nicole, maar ze hebben daar niet zo goed onderzoek naar gedaan. Want het lijkt erop dat de twee elkaar al beter kenden dan dat ze hadden gedacht. Kijkers raken maar niet uitgepraat over deze merkwaardige ontdekking en willen meer weten over Martijn.

Married At First Sight

Gisteren begon het nieuwe seizoen van Married At First Sight. In de eerste aflevering maakten we kennis met Martijn uit Eindhoven. Het is hem tot op heden nog niet gelukt om de liefde te vinden, maar daar hoopt hij door middel van zijn deelname aan Married at First Sight verandering in te brengen. Hij wordt door de experts gekoppeld aan de prachtige Nicole. Zodra Martijn de trouwzaal binnenloopt, valt het direct op dat er een aantal van zijn vriendinnen aan de kant van Nicole plaats hebben genomen. De twee blijken namelijk dezelfde vriendengroep te hebben! Als kers op de taart kennen de vriendinnen van Nicole Martijn als “de ex van”. Kijkers zijn dan ook reuze benieuwd wie de ex van Martijn is en of dit verhaal nog een staartje krijgt, maar volgens Martijn mogen ze van geluk spreken dat de desbetreffende ex niet in de zaal zit.

View post on Instagram
 

Ibiza

Tot nu toe lijkt het een match made in heaven. De vrienden en vriendinnen van de twee kunnen immers goed met elkaar overweg, aangezien het dezelfde vriendengroep blijkt te zijn. Nou, dat is fijn! Naast de overeenkomstige vriendengroep deelt het kersverse bruidspaar nog meer interesses. Zowel Martijn en Nicole gaan beide graag op vakantie naar het zonnige Ibiza, waar ze optimaal tot rust kunnen komen. Mocht er ooit een vakantiebestemming gekozen moeten worden, weten wij al waar de reis naartoe zal gaan! 😉

Lees ook:
Nicolette Kluijver geeft duidelijk over geruchten met Rick Brandsteder

Twitter

Kijkers van het programma raken niet uitgepraat over Martijn en Nicole. Ze willen dan ook graag weten wie de ex is van Martijn. “DE EX VAN WIE IS HET NOU??? SPILL THE TEA”, schrijft een van de kijkers op Twitter. “Martijn zit als een malle te verzinnen wat hij allemaal heeft uitgespookt op Ibiza en nog belangrijker… met wie”, vraagt een andere kijker zich af.

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: RTL

Must reads 👀