Celebs

Hebben Maris en Ivo na Temptation Island een open relatie?

Danique
maris-ivo-temptation-island

Als je het laatste seizoen van Temptation Island hebt gezien, vraag je je vast af of Maris en Ivo na hun deelname een open relatie hebben. Maris werd onderdompelt met vragen van fans en geeft nu eindelijk antwoord!

Temptation Island

In het vorige seizoen van Temptation Island hebben we kunnen zien hoe Ivo direct in de ban was van single Esmé. Ze hadden een bijzondere klik en Ivo noemde haar zelfs ‘de vrouwelijke versie’ van zichzelf. Ivo had totaal geen oog voor de andere vrouwen en was alleen maar bij Esmé te vinden. Tijdens al deze quality time samen hebben ze het ook gehad over de mogelijkheid op een open relatie.

Tijdens de zogenaamde dreamdate stelde Ivo voor aan zijn vriendin Maris om ook bij de date aanwezig te zijn. Hier was Maris totaal niet van gediend en voelde zich voor het blok gezet door haar boyfriend.

Maris en Ivo

Na de deelname van het stel aan Temptation Island, zijn Maris en Ivo nog steeds samen! Ze hebben zo hun ups en downs gehad, maar het lijkt erop dat ze hun relatie vrolijk doorzetten. Toch lieten ze de kijkers en fans achter met heel veel vraagtekens. Hebben Maris en Ivo nu een open relatie, of niet?

De realityster besluit om op haar Instagram eindelijk eens de vragen van haar volgers te beantwoorden. De eerste vraag die voorbij komt is “Hoe zit het met Ivo en Esmé?”. Hier reageert Maris op in haar Stories: “Dit is een vraag die ik best wel vaak krijg. Vorig jaar hebben wij met zijn vieren nieuwjaar gevierd. En zijn we uiteindelijk op een sexy feestje van @esme_x geweest.” Oeh la la!

Lees ook:
Om deze reden zijn Dennis en Olivia afgekeurd voor Temptation Island

Open relatie

De volgende vraag is er eentje waar iedereen al lang op wacht. “Heb je een open relatie?” Maris zegt dat ze haar volgers wel erg nieuwsgierig vindt en dat ze deze vraag wel meerdere keren per week krijgt. Toch besluit ze te reageren op de vraag. “Na Tempa hebben we zeker wat ups en downs gekend. Ik had ook wat tijd voor mezelf nodig om alles goed te verwerken”, begint de blondine. “Maar, @ivosumisu en ik hebben op dit moment een relatie. En zijn weer helemaal happy samen. Zolang wij ons er goed bij voelen is onze relatie op dit moment open.”

Beeld: instagram @marismarshmallow