News

Het tiende seizoen van Love Island UK staat nu op Videoland

love-island-uk

Het is weer tijd om te bingen! Het tiende seizoen van onze favoriete datingshow Love Island UK staat namelijk op Videoland. Dat wordt weer genieten.

Love Island UK

Al wekenlang is TikTok in de ban van het nieuwe seizoen van Love Island UK. We hebben er dan ook even op moeten wachten, want in Nederland was de Engelse versie van onze favoriete datingshow nog niet te zien. Tot gisteren, dus! Op 12 juni lanceerde Videoland het nieuwe seizoen van Love Island UK. En dat belooft weer heel veel goeds. In de allereerste aflevering maakten we kennis met de nieuwe vrijgezellen die op zoek zijn naar de ware liefde. Zullen ze dat vinden in de prachtige villa op Mallorca? De tropische setting zal de singles in ieder geval niet tegenhouden.

Lees ook:
Giorgina bijt van zich af na enorme ruzie in Ex on the Beach

Dus waar wacht je nog op? Zet de ventilator aan, maak jezelf comfortabel, pak je favoriete cocktail en geniet van de nieuwste aflevering van het tiende seizoen van Love Island UK. En er is nog meer goed nieuws, want deze aflevering duurt maar liefst een uur. Extra lang genieten, dus! Bingen is helaas niet mogelijk, want iedere avond rond 8 uur verschijnt er een nieuwe aflevering op Videoland. Maar dan heb je nog wat om naar uit te kijken ;-).

View post on Instagram
 

Beeld: videoland