Celebs

Baby news! Deze Love Island-ster is vader geworden

love-island-ster-vader

Hoewel deze Love Island-ster al vrij snel moest vertrekken en daardoor niet de kans kreeg om liefde te vinden in het programma, heeft hij in België de liefde van zijn leven ontmoet. Afgelopen week deelde deze Love Island-ster het fantastische nieuws dat hij is vader geworden!

Love Island

We hebben het over Love Island-ster Vinnie Thyrion. Hij deed mee aan het allereerste seizoen van het programma en vormde tijdens zijn deelname een koppel met Rowéna Verdaasdonk. Doet dit een belletje rinkelen? Misschien weet je wie we bedoelen als we vertellen dat Vinnie destijds samen met Denzel Slager in aflevering drie zijn intrede mocht maken. De mannen moesten nog voor de eerste herkoppeling één van de vrouwen aan de haak weten te slaan. Helaas was de deelname van Vinnie van korte duur en vond hij niet de liefde in het programma.

View post on Instagram
 

Vinnie Thyrion

Maar niet getreurd! Dat Vinnie tijdens Love Island de liefde niet heeft gevonden, betekent niet dat hij dat nog steeds niet heeft. Inmiddels is Vinnie namelijk samen met zijn grote liefde Manon Verstraete. Een perfecte match zo te zien! Vinnie is bodybuilder en daarom vaak in de sportschool te vinden en Manon is niet alleen zijn grote liefde, maar ook zijn gymbuddy. Een prachtig powercouple!

Lees ook:
Zien! Hanne van K3 deelt super schattige foto van pasgeboren baby

Vader geworden

Afgelopen week deelde Vinnie fantastisch nieuws. De Love Island-ster is namelijk vader geworden! “De maan danste met de sterren op de dag dat jij werd geboren”, schrijven de kersverse ouders bij een schattige foto van hun zoontje. Vinnie Thyrion is vader geworden van zijn zoon Lewis Thyrion. De comments worden overspoeld met lieve reacties. “Wat een schatje, een hele dikke proficiat”, reageert een volger. Wij sluiten ons daar volledig bij aan. Gefeliciteerd Vinnie en Manon en geniet van jullie gezinnetje!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: Videoland

Must reads 👀