Celebs

Love Island-Rowenna over horror vakantie: ‘Zoveel gehuild’

Danique
rowenna-love-island-vakantie

Love Island-ster Rowenna vertrok samen met haar lover Donny naar Curaçao, om daar te genieten van een relaxte vakantie. Helaas verliep dit héél anders dan verwacht! "Ik heb zo veel gehuild, geschreeuwd en Donny's hand fijn geknepen."

Op vakantie

Het ene moment lig je met de voetjes in het zand en het andere moment ga je met gierende banden naar het ziekenhuis. Dit is wat er bij Love Island-Rowenna is gebeurd toen zij met haar lover Danny op vakantie was in Curaçao. Ze deelt op Instagram een reek aan foto’s en filmpjes, met daaronder het hele verhaal uitgelegd aan haar bezorgde volgers.

Al eerder had ze laten weten dat ze met heftige keel- en oorpijn in het ziekenhuis lag. Maar nu heeft de realityster een duidelijk beeld gegeven over haar vakantie die veranderde in een nachtmerrie. “Helaas is het einde van onze vakantie anders gelopen dan gepland”, begint ze. Ze legt uit dat ze eerst dacht dat er niet zoveel aan de hand was, maar helaas was het al snel weer raak.

Lees ook:
OMG! Rowenna vertelt over haar grootste blunder in Love Island

‘Kapot van de pijn’

“Zondag ging ik kapot van de pijn”, gaat de brunette verder. “De huisarts is langsgekomen op onze hotelkamer.” Rowenna kreeg een antibioticakuur voorgeschreven voor de hevige oorpijn die haar keelontsteking had veroorzaakt, maar dit mocht helaas niet baten. “De twee dagen erna bleef ik veel pijn hebben en is de huisarts weer gekomen. Hij heeft mij doorverwezen naar de KNO-arts. Hier kwamen ze erachter dat ik een beginnend abces in mijn keel had. Hiervoor heb ik zwaardere antibiotica gekregen.”

Het abces is later doorgeprikt en dat was geen fijne ervaring. “Ik heb zo veel gehuild, geschreeuwd en Donny’s hand fijngeknepen.” Ze voelde wel direct een verlichting en daarna kon ze langzamerhand weer beginnen met drinken en kleine dingetjes eten. “Hopelijk voel ik mij snel beter”, schrijft ze er nog bij.

Als laatste wil ze haar ‘lieve Donny’ bedanken. “Hij is er heel erg voor mij geweest. Telkens als ik medicijnen nodig had, reed hij overal naartoe. Of als ik midden in de nacht pijn had, kroop hij tegen mij aan. Ik ben hem echt dankbaar voor alles.”

View post on Instagram
 
Beeld: instagram @rowenna_vdl