News

OMG: Dit was de Songfestivalinzending van Louisa Janssen

louisa-janssen-jungle

Bij het horen van de naam Lousia Janssen, komt waarschijnlijk meteen het populaire programma Echte Meisjes in de Jungle, in je op! Maare, recent heeft ze een nieuw talent met haar Instagram-volgers gedeeld, iets wat velen niet zagen aankomen. Louisa is dus niet alleen een bekende persoonlijkheid uit de showbizz, maar heeft ook nog eens een verborgen talent! Ze heeft namelijk een liedje ingezonden voor het Eurovisie Songfestival.

Louisa Janssen

In het vorige seizoen van Echte Meisjes in de Jungle zagen we hoe Louisa Janssen voor de nodige drama zorgde, wat resulteerde in veel juice en heerlijke televisiemomenten. Het is dan ook niet verrassend dat ze opnieuw gevraagd werd voor het nieuwe seizoen. Haar personality bleek geen vergeefse moeite te zijn, gezien de awards die ze met dit programma heeft binnengehaald. Louisa heeft niet alleen de Dutch Reality Queen Award voor zichzelf in de wacht gesleept, maar ook het populaire programma Echte Meisjes in de Jungle is in de prijzen gevallen vorige maand. Maar hier houdt het talent van Louisa Janssen niet op. Want ze post nu een video op haar Instagram met haar zangkunsten. En WOW, het is zo goed!

Inzending voor het Eurovisie Songfestival

Helaas zal Louisa Janssen Nederland niet vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Ze wilde dit namelijk wel ontzettend graag en heeft zelfs haar eigen liedje ingestuurd. Uiteindelijk weten we inmiddels dat Joost Klein Nederland zal vertegenwoordigen in Zweden deze zomer. Ondanks de verschillende reacties op dit nieuws, hebben vele fans er vertrouwen in dat hij geweldig zal schitteren op het Songfestival podium en alle andere landen omver zal blazen. Het nummer waarmee hij mee zal doen aan dit iconische programma is nog niet bekend, en zal worden onthuld in maart. Hoewel Louisa dus niet mee gaat naar Zweden, heeft ze wel met ons en al haar trouwe volgers haar prachtige stem gedeeld op Instagram.

View post on Instagram
 

Reacties op Instagram

Deze verrassende muzikale wending wordt nu gedeeld op Instagram, iets wat velen niet hadden zien aankomen. De reacties stromen binnen met een overvloed aan lieve berichtjes. “Dit had ik niet verwacht, maar dit is gewoon een heel gaaf nummer en ik zou zeker volgend jaar weer een poging doen,” aldus een enthousiaste volger. Velen delen hun aanmoedigingen en laten Louisa weten dat ze niet moet opgeven, met opmerkingen als “Zeker, niet opgeven!!” Zelfs bekende Nederlandse zangeres, Samantha Steenwijk, heeft gereageerd onder haar video. Ze zegt: “Wat een tof liedje!”

Beeld: Echte Meisjes in de Jungle