Films & Series

Op déze bijzondere locatie wordt De Bachelorette opgenomen

locatie-de-bachelorette

Begin volgend jaar is Sylvia Geersen’s zoektocht naar de liefde te volgen op Videoland. Net als tijdens het vorige seizoen, is de opname locatie van De Bachelorette wéér erg bijzonder!

Zoektocht naar liefde

Het bewogen liefdesleven van Sylvia is ons niet ontgaan, maar dat betekent gelukkig niet dat ze haar geloof in de ware liefde heeft verloren. Ze doet mee aan De Bachelorette en hoopt hier haar soulmate te ontmoeten om de rest van haar leven mee samen te zijn. Het model heeft enorm veel zin om aan deze zoektocht naar de liefde te beginnen! “Ik heb zo ongelofelijk veel zin in dit nieuwe avontuur. Ik zou het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden.” Wij snappen wel dat ze enorm uitkeek naar de opnames, deze vinden namelijk plaats op een wel heel bijzondere locatie!

Lees ook:
Déze presentatrice zal het nieuwe seizoen van De Bachelorette gaan presenteren

Droomlocatie

Monica Geuze heeft Rick Brandsteder vervangen en zal dit seizoen het programma presenteren en Sylvia helpen bij haar zoektocht naar the one. Monica heeft gisteren op haar Instagram een foto gedeeld met de deelneemster en direct de locatie van De Bachelorette onthuld! De show speelt zich af in het zonnige Zuid-Afrika, so cool! De presentatrice schrijft “Wat een avontuur én feestje om deze pracht Bachelorette hier in Zuid-Afrika bij te staan in haar zoektocht naar de liefde!” onder de vrolijke foto.

De tekst gaat onder de foto

View post on Instagram
 

Sylvia hoopt een leuke en grappige man te ontmoeten tijdens de opnames. We moeten nog eventjes wachten om te zien wie haar hart uiteindelijk gaat veroveren! De serie is vanaf februari 2023 te zien op Videoland. Wij gaan zeker kijken, jij ook?

Bron: instagram @monicageuze

Must reads 👀