News

Single ladies opgelet! Liam Hemsworth is na drie jaar weer single

Liam Hemsworth ken je waarschijnlijk wel door zijn rol in The Hunger Games. Hij speelde de rol van de mega knappe Gale, remember? Maar er is verdrietig nieuws voor hem: Liam en zijn vriendin, Gabriella Brooks, zijn uit elkaar nadat ze bijna drie jaar samen waren.

Sad news! Liam Hemsworth en Gabriella Brooks zijn uit elkaar

Volgens een bron wil Liam zich tóch niet binden.

Liam Hemsworth en Miley Cyrus

Waarschijnlijk heb je het destijds wel meegekregen. Liam Hemsworth en Miley Cyrus begonnen in 2009 met daten. Alles leek goed te gaan tussen de twee; ze waren één van onze favoriete celeb koppels. In december 2018 besloot het stel de knoop door te hakken en te gaan trouwen! Maar helaas, hun huwelijk hield niet lang stand. In augustus 2019 vroegen ze een scheiding aan en in januari 2020 was het officieel over en uit.

Liam en Gabriella

Na zijn scheiding met Miley, ontdekten zowel Miley als Liam vrijwel direct het vrijgezellenleven. Zo begon Miley al snel na de break up met het daten van Cody Simpson en in december 2019 werd Liam voor het eerst met Gabriella gespot. En het was direct raak: de twee begonnen met daten en zijn uiteindelijk bijna drie jaar samen geweest. Maar helaas, ook deze relatie heeft geen stand gehouden; het lijkt er nu namelijk op dat de twee tóch uit elkaar zijn gegaan.

Lees ook
20x de heetste foto’s van Liam Hemsworth

Gebroken hart

Nadat Liam en Gabriella dus bijna drie jaar samen zijn geweest, lijkt het er toch op dat ze nu uit elkaar zijn. Dit vertelt een bron aan OK! Magazine, een Brits tijdschrift dat zich richt op royalty en celebrity nieuwtjes. Volgens deze insider zou Liam het al een paar maanden geleden hebben beëindigd en zou Gabriella met een gebroken hart zijn achtergebleven. ”Hij wilde zich niet binden en heeft het sinds het einde van de coronapandemie met werk ook een stuk drukker gekregen”, vertelt de bron.

Bron: RTL BoulevardBeeld: Instagram @liamhemsworth