Love

De leukste activiteiten om te doen met Valentijnsdag

leukste-activiteiten-valentijnsdag

Zit je in een relatie, ben je vrijgezel of wil je iets leuks doen met je vriendinnen? Er zijn genoeg leuke dingen te doen met Valentijnsdag. Wij hebben voor jullie de leukste activiteiten op een rijtje gezet.

In een relatie

Als eerste een van de leukste activiteiten op Valentijnsdag als je een relatie hebt. Wil je een cute date met je lover dan is een picknick hier perfect voor. Als het lekker weer is waar je woont, geniet dan van het weer door een picknickkleed uit te spreiden in de achtertuin of het nabijgelegen park, en geniet van het diner en natuurlijk een heerlijke fles wijn. Kruip lekker tegen elkaar aan en geniet van de mooie sterrenhemel. Is het bij jou koud? Don’t worry, maak dan je eigen picknick door een deken op de vloer te leggen in de woonkamer. Maak het extra gezellig met wat kaarsjes, bestel wat te eten en geniet van een romantische avond met elkaar.

Single

Spendeer je Valentijnsdag alleen, dan is de leukste activiteit om te doen een movie marathon. Bekijk zoveel mogelijk films van je favoriete franchise zoals Harry Potter of Star Wars, of kies een genre waar je dol op bent. Pak al je favoriete filmsnacks erbij, leg je telefoon weg en kruip lekker onder een warm dekentje. Het beste van solo zijn zonder iemand anders je stoort is dat je alles kan kijken wat je zelf wil.

Een gebroken hart

Het is nooit gemakkelijk om uit elkaar te gaan en je zal je ook een tijdje gebroken voelen, vooral op een dag zoals deze. Maar de oplossing hiervoor is om jezelf extra te verwennen deze dag. Steek al je energie en liefde in selfcare met een spa ervaring thuis. Dim de lichten, steek kaarsjes aan, zet ontspannende muziek op en trek een zachte badjas aan. Verzamel alle lekkere producten waar je van houdt en bereid je voor op een dag vol verwennerij. Neem een heerlijk warm bad en laat het lekker bruisen. Geef jezelf een heerlijke gezichtsmassage met allerlei lekkere crèmepjes en eindig de dag met een manicure en pedicure in je favoriete kleur. Sluit de avond af met een heerlijk glas champagne. Cheers!

Lees ook: 
De 5 leukste films om te kijken op Valentijnsdag als je single bent

Besties

De enige ingrediënten die je nodig hebt voor deze perfecte avond met je besties is wijn, wijn en nog eens wijn! Bestel hiernaast wat goedkope doeken en verfbenodigdheden online, zoek een tutorial op YouTube over schilderen en het belangrijkste schenk een paar glazen wijn in voor je besties. Je zult veel lol gaan hebben en misschien zelfs nieuwe portretten maken om thuis op te hangen of je zult elkaar uitlachen over hoe slecht ze zijn geworden. Anyways het wordt sowieso leuk!

Beeld: pinterest