News

Heeft Leendert dan toch de liefde gevonden na B&B Vol Liefde?

leendert-bb-vol-liefde

Je zou denken dat de juice van B&B Vol Liefde nu wel voorbij is, maar dat is nog niet het geval. Bij de B&B in de Belgische Ardennen leek het erop dat de liefde er niet inzat voor Leendert, maar dat is inmiddels wel veranderd. Zou hij nu echt de liefde van zijn leven gevonden hebben? Misschien komen deze mogelijke nieuwe lovers je zelfs wel bekend voor.

Leendert in B&B Vol Liefde

Het was een bewogen seizoen voor B&B-eigenaar Leendert, omdat alle vrouwen één voor één weer vertrokken uit de oude watermolen. Thalia was de laatste die uiteindelijk overbleef in het B&B Vol Liefde-avontuur van Leendert. Maar in de reünie-aflevering van het programma werd duidelijk dat er hier geen liefdesmatch was.

En wat blijkt nu? Thalia heeft inmiddels bevestigd dat ze een relatie heeft met Harry, je weet wel, die ene man die langskwam bij Debbie in Spanje. Gelukkig blijkt het verhaal van Leendert nu helemaal om te buigen tot iets positiefs. Heeft hij dan toch de liefde gevonden na de opnames van het programma?

Nieuwe lovers

“Het boek Thalia is echt dicht. Ik ben blij voor haar en Harry”, vertelde Leendert in een interview met RTL Boulevard. En er gaan nu ook geruchten rond, dat Leendert nu helemaal niet alleen meer is. Hij is nu zelf ook weer bezig met daten, laat hij weten. En deze dames waarmee hij nu aan het daten is, waren ook bij de reünieaflevering van B&B Vol Liefde. Huh?!

View post on Instagram
 

Twee bekende gezichten

Voor alle B&B fans hoeven wij vast niet uit te leggen wie Tamara is. Zij kwam namelijk eerder voor in het programma, toen ze langsging bij Martijn in Thailand. Daar gingen ze eerder samen voor de liefde, maar helaas hadden ze een nogal ingewikkeld einde en bleef de liefdesmatch uit.

Leendert heeft Tamara ontmoet bij de opnames van de reünieaflevering van B&B Vol Liefde. Misschien lukt het tussen hun wel, want ze hebben hun tweede date al gepland. Dan is er nog iemand waar Leendert contact mee heeft. En ook zij heeft mee gedaan aan dit seizoen, maar dan bij Walter in Frankrijk.  Het gaat hier om Alexandra. Zij heeft nu ook volop contact met Leendert. Of het meer gaat worden tussen één van de twee weten we nog niet, maar we weten wel dat Leendert het eerst even rustig aan wil doen voordat hij de volgende stappen gaat zetten. Voor nu geniet hij nog even van de aandacht van deze dames. Wij zijn heel benieuwd hoe dit gaat aflopen.

Beeld: B&B Vol Liefde