Celebs

Lars Veldwijk deelt foto’s van emotioneel afscheid dochtertje Zara-Lizzy

lars-veldwijk

Lars Veldwijk heeft gisteren, na een periode van drie weken, weer afscheid moeten nemen van zijn dochtertje Zara-Lizzy. Ze was op bezoek bij haar vader, die momenteel voetbalt in Zuid-Korea, maar gaat nu weer terug naar haar moeder in Nederland. 

Lars Veldwijk neemt afscheid van Zara-Lizzy

Op Instagram deelt de voetballer foto’s van het emotionele afscheid.

Monica en Lars

Monica Geuze was een aantal weken geleden verdrietig omdat ze haar dochtertje moest missen. Die ging namelijk op bezoek bij haar vader in Zuid-Korea. Monica en Lars zijn een lange tijd geleden uit elkaar gegaan, maar zullen toch altijd hun dochter moeten delen.

Zuid-Korea

Lars voetbalt momenteel bij de Zuid-Koreaanse voetbalclub Suwon FC, waardoor hij veel minder tijd kan doorbrengen met Zara-Lizzy. Daarom kwam ze hem afgelopen drie weken opzoeken, zodat ze wat quality time met haar vader kon hebben.

Afscheid nemen

Lars heeft de afgelopen weken een hoop lieve kiekjes van zijn dochter in Zuid-Korea op zijn Instagram gedeeld. Maar helaas komt aan alle leuke dingen ook weer een einde. Gisteren moest de voetballer alweer afscheid nemen van zijn dochtertje en dat was niet makkelijk. “Het is moeilijk om mijn emoties en gevoelens te omschrijven”, deelt hij bij een aantal foto’s van het afscheid. Ze hebben achttien dagen met elkaar kunnen doorbrengen en veel nieuwe herinneringen kunnen maken. “Ik hou zo ontzettend veel van je”, sluit hij af.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook
Even binnenkijken! Dit is het huis van Monica Geuze

Delen

Het was voor Zara-Lizzy niet mogelijk om eerder naar Zuid-Korea te gaan, vanwege de coronapandemie. Lars is wel een aantal keer naar Nederland geweest om zijn dochter te bezoeken, dat liet Monica weten in een van haar vlogs. “Hij mist Zara-Lizzy natuurlijk enorm en zij hem ook heel erg. Het is natuurlijk sowieso lastig als je uit elkaar gaat en je moet je kind opeens delen. Ik heb daar niet zo heel veel mee te maken gehad, omdat hij daar woont en wij hier. Dus ik vind het best wel moeilijk dat ze die kant op gaat”, aldus Monica. Maar gelukkig kan ze haar dochtertje nu weer in haar armen nemen als ze haar ophaalt van het vliegveld.

Beeld: instagram @larsveldwijk

Must reads 👀