Films & Series

Déze 5 koppels van Love Island zijn wél nog steeds samen

love-island-koppels

We hebben heel veel liefde zien opbloeien in de afgelopen seizoenen van Love Island. Maar was deze liefde sterk genoeg om ook stand te houden na terugkomst in Nederland en België? Wij vertellen je welke koppels van Love Island NL & BE wél nog samen zijn.

Love Island

In het eerste seizoen van Love Island leerden we een aantal knappe singles kennen die allemaal koppels vormde. Zo hadden we Martin & Sebastiana, Matthy & Kelly, Denzel & Aleksandra en Stenn & Rowéna. Weet je het weer? Helaas heeft niet een van deze liefdesrelaties het volgehouden en zijn alle koppels inmiddels uit elkaar.

View post on Instagram
 

1. Gianny & Eilish

En van het tweede seizoen? Daarover hebben we gelukkig beter nieuws! We frissen je geheugen even op. In de finale stonden vier koppels Guiliano & Feline, Mathieüs & Jaimy, Mert & Joan en Gianni & Eilish. En één van deze koppels is gelukkig nog steeds happy in love. Ze waren pas 22 jaar toen ze deelnamen aan het datingprogramma. Als bombshells kwamen ze de villa binnen en herkoppelde ze zichzelf al snel met elkaar. We hebben het natuurlijk over Gianny en Eilish. Inmiddels gaat het stel zelfs al samenwonen!

View post on Instagram
 

2. Fé & Lennert

En afgelopen jaar was alweer het derde seizoen te zien van deze populaire datingshow. En dat was spraakmakender dan ooit! Zo zagen we veel oude bekende gezichten voorbijkomen, maar zijn er ook veel tranen gelaten. Zo heeft de relatie van het winnende koppel Cas & Jotti het helaas niet overleeft. En ook Mert & Sunita en Nathan & Imen zijn kort na het programma uit elkaar gegaan. Gelukkig is er ook goed nieuws! Finalisten Fé en Lennert zijn namelijk wel nog steeds helemaal in love met elkaar.

View post on Instagram
 

3. Jules & Amandine

Gelukkig hebben ook Jules en Amandine elkaar weer teruggevonden, nadat Amandine vrijwillig de villa heeft verlaten, omdat Jules zich na Casa Amor koppelde met een andere Islander. Oei! Maar toch kreeg Jules redelijk snel spijt van zijn keuze. Het heeft daarom wel even geduurd voordat hij weer met Amandine ging daten in België. Of ze nu al een serieuze relatie hebben is nog niet helemaal duidelijk, maar daar zullen we tijdens de reünie op 10 februari wel achter komen. Spannend!

View post on Instagram
 

Lees ook:
OMG! Jotti haalt uit naar Cas in Love Island-reünie: ‘Heb je gelogen?’

4. Lio & Marvin

Een van de koppels die na Love Island ook nog steeds samen is, zijn Lio en Marin. Helaas hebben ze de finale van het programma net niet gehaald, maar kregen wel kort na terugkomst een relatie. So cute! Lio en Marvin zullen ook aanwezig zijn bij de speciale Love Island Valentine’s Reunion.

View post on Instagram
 

5. Victoria & Lisa

En ook bij de Nederlandse versie van het programma zijn er veel koppels gevormd. Zo zagen we in het eerste seizoen hoe Nick & Alicia, Daniël & Floor, Ziggy & Victoria en Thijs & Lisa de liefde bij elkaar vonden. Helaas zijn terug in Nederland alle koppels ook weer uit elkaar gegaan. Sad! Maar er is ook goed nieuws. Want Victoria en Lisa hebben elkaar door het programma wél helemaal gevonden. Ze zijn inmiddels zulke goede vriendinnen dat ze zelfs voor een tijdje hebben samengewoond in Amsterdam.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Oh, no! Love Island’s Esmee Cox deelt slecht nieuws

6. Donny & Rowena

Gelukkig ging het in seizoen 2 al een stuk beter! We maakten kennis met Job & Esmee, Donny & Rowena, Paulo & Nina en Deniz & Loesje. Kijkers waren enorm enthousiast toen Job & Esmee het tweede seizoen van de datingshow wonnen. Maar volgens vele zijn de echte winnaars toch echt Donny & Rowena. Zij zijn namelijk nog steeds tot over hun oren verliefd. En ze willen binnenkort zelfs gaan samenwonen!

View post on Instagram
 

Beeld: videoland