News

Kluuk onthult met wie van Love Island hij nu contact heeft

kluuk-love-island

In het nieuwste seizoen van Love Island hebben we kunnen zien hoe Kluuk de villa moest verlaten. Nieuwkomer Job heeft er namelijk voor gezorgd dat Kluuk geen koppel meer was, maar het lijkt er nu op dat hij in Nederland meer geluk heeft in de liefde.

Kluuk in Love Island

Toen nieuwkomer Job de villa binnenstapte in het nieuwe seizoen van Love Island, ging het voor Kluuk helaas bergafwaarts. Tijdens de herkoppeling koos Job om een koppel te vormen met Naomi, waardoor Kluuk geen koppel meer had en de villa per direct moest verlaten. En dat zat Kluuk niet helemaal lekker.

Hij liet weten dat hij zich meer had moeten openstellen en misschien wel een koppel had willen vormen met Gala. Maar omdat hij in het programma een koppel was met Naomi, heeft hij dit niet gedaan. En daar bleek hij achteraf dus spijt van te hebben.

Match met Gala

Kluuk heeft nu openhartig vertelt over dit moment in Love Island. Hij was namelijk te gast in een nieuwe aflevering van de YouTube-serie ‘Pillow Talk’ van RUMAG. En presentatrices Yaël en Sanne lieten weten dat ze Kluuk wel een leuke match hadden gevonden met Gala. Iets wat Kluuk zelf ook vindt, want ze hebben na de opnames van het programma zelfs alweer contact gehad.

“Ik heb haar gesproken”, onthult hij in het interview. “Wel rustig aan hoor, er is contact, maar er is alleen nog maar een appje gestuurd.” En als de dames vragen of ze ook af gaan spreken, antwoord Kluuk dat hij dat wel graag zou willen. “Ze is wel een type waar ik op zou kunnen vallen.” Maar dat is volgens de Islander ook niet heel moeilijk: “Ik heb alleen heel veel types hoor.” Wij zijn benieuwd of er hier een match zal ontstaan.

Watch on YouTube

Beeld: Love Island