Beauty

Deze 5 kleuren nagellak laten je huid bruiner lijken

Roos-Sanne
kleuren-nagellak-bruiner-lijken

De kleur waarmee je je nagels lakt heeft natuurlijk een grote invloed op de kleur van je huid. Ben jij op zoek naar een kleur nagellak die je bruiner laat lijken? Look no further, dit zijn de 5 beste kleuren!

1. Knalroze

We knallen er direct lekker in met deze prachtige kleur. Want wat is nou mooier dan een felroze manicure? En even better: knalroze is één van de kleuren nagellak die je huid een stuk bruiner laat lijken. Je kunt gewoon voor plain pink gaan, maar roze is ook dé kleur voor prachtige nail-art. Wat wil je nog meer?

2. Goud

Het zal je vast niet verbazen, maar ook door gouden nagellak lijkt je huid een stuk bruiner, al helemaal wanneer je een gele ondertoon in je huid hebt. Door de warme kleur goud wordt dit extra naar boven gehaald en lijk je lekker tanned! Ga voor compleet gouden nagels, een sheer glitter of een mooi, gouden vormpje. De opties zijn eindeloos!

3. Koraal

Voor de mensen die van nature al een mooi kleurtje hebben, is koraal the way to go. Deze prachtige mix van roze en oranje zal jouw natuurlijke kleurtje laten stralen! Daarnaast is koraal een onwijs mooi kleurtje, al helemaal voor het zonnige weer. Dus, boek je afspraak maar alvast!

4. Nude

Ga jij liever voor een natuurlijk kleurtje, in plaats van een opvallende kleur op je nagels? Goed nieuws, nude is namelijk ook één van de kleuren nagellak waardoor jij direct een stuk bruiner zal lijken! Nude is natuurlijk lekker makkelijk te combineren bij al je outfits en je kan het ook up spicen met wat glitters of steentjes. Mega leuk!

Lees ook:
Déze kleur nagellak zorgt gegarandeerd voor een geslaagde date

5. Turquoise

Last but not least, ook turquoise is één van de kleuren nagellak die je een stuk bruiner laat lijken. Eigenlijk zal iedere kleur groen of blauw dit wel voor je doen. Maar laten we eerlijk zijn, een turquoise manicure is toch onwijs mooi? Je gewoon voor turquoise gaan, maar ook voor een mooi ombre-effect of iets meer spice toevoegen met wat steentjes. Wij zijn obsessed!

Beeld: Pinterest