Films & Series

Kijkers denken dat déze kandidaat de Mol is

kijkers-de-mol

De groep kandidaten wordt steeds kleiner en de finale van 'Wie is de Mol?' komt steeds dichterbij! Denk jij al te weten wie het is, of kom je daar in de laatste aflevering altijd pas achter? De kijkers zijn het tenminste wel met elkaar eens, déze kandidaat is de Mol!

Spoiler-alert!

Wie is de Mol?

Zaterdagavond is er weer genoeg gebeurd in de nieuwste aflevering van ‘Wie is de Mol?’. De groep wordt steeds kleiner en de kandidaten kunnen de finale al bijna ruiken. De aflevering van deze week heette ‘Inzichtelijk’. Heb jij al wat meer inzicht gekregen over de identiteit van de Mol? De meerderheid van de fans wel! De kijkers thuis denken nu toch écht te weten wie de Mol is!

In de eerste opdracht konden we zien hoe lastig het is om te communiceren terwijl je uit een vliegtuig naar beneden springt. De kandidaten hadden drie minuten de tijd om te overleggen of ze voor de groep of voor zichzelf gingen kiezen. Helaas duurde de onderhandelingen te lang en waarom de drie minuten zo om. Elke kandidaat moest dus zijn of haar eigen keuzes maken. Zo gingen de trouwe Anke en Daniël voor het geld, waar Soy, Ranomi en Jurre terugkwamen met jokers op zak.

Afspraakje met de Mol

In de tweede opdracht krijgen de kandidaten nog een keer de kans om voor zichzelf te kiezen. De groep bevindt zich op een prachtig strand en moeten allerlei opdrachtjes uitvoeren. Wie hier het snelste in is, wint een afspraakje met de Mol! De chaotische Jurre slaagt erin om als eerste de eindstreep te halen en wint hiermee de opdracht. Zien we hier een fanatieke speler óf een hele slimme Mol? De kijkers thuis denken het tweede!

Tijdens de ontmoeting hoopt hij veel informatie te krijgen over de identiteit van de Mol. Als kandidaat is dit natuurlijk een grote voorsprong op de rest, maar als Mol heeft hij er nu voor gezorgd dat de informatie niet bij de kandidaten komt!

Lees ook:
Kijkers van ‘Wie Is De Mol?’ zijn in de war door plottwist

Verdachtenlijst

Dat de Mol dit jaar een man is, lijkt nu wel duidelijk! Anke had haar pijlen gericht op Ranomi, maar vloog hierdoor aan het einde van de aflevering eruit. Dan zijn er nu maar drie opties over, is het Soy, Daniël of Jurre? De kijkers thuis zijn het er over eens, Jurre is de Mol. Wat denken jullie?

View post on Twitter

Beeld: npo

Must reads 👀