News

Kijkers van Temptation Island zijn klaar met dit seizoen

temptation island boete

Temptation Island: Love or Leave komt tot zijn einde. Gisteren konden we alweer genieten van de tiende aflevering. Tot nu toe is er nog weinig gebeurt en kijkers hebben hier een duidelijke mening over.

Temptation Island: Love or Leave

Het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave is in volle gang, maar het is niet het meest spannende seizoen aller tijden. In de afleveringen gebeurt er vrij weinig en het ziet er naar uit dat de koppels allemaal nog best wel steady zijn. Gisteren stond er weer een gloednieuwe aflevering online en zagen we dat Melanie en Ramon op date gingen met Lisa en Tony. Daarnaast stonden de koppels voor een moeilijke beslissing. Zij moesten namelijk twee singles naar huis sturen. Verder gebeurden er weer vrij weinig in de aflevering van gisteren en zijn kijkers van Temptation Island helemaal klaar met dit seizoen.

Reacties

Kijkers van Temptation Island gaan massaal los op social media. Zo reageert een kijker met: ‘Temptation Island zit er bijna op, en er is gewoon niets gebeurd! 0,0! Ik denk dat er nog nooit zo’n saai seizoen is geweest. Hopen dat er volgende week nog wat gebeurd.’ Een andere kijker tweet: ‘Als je niet kunt slapen, ga dan Temptation Island kijken.’

Lees ook: 
Temptation Island-Danique barst in tranen uit

Het is dus wel duidelijk dat kijkers het er unaniem over eens zijn dat dit misschien wel het saaiste seizoen ooit is. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat ieder koppel vreemd gaat of ruzie maakt, maar zelfs de gesprekken en dates zijn saai om naar te kijken en luisteren. Ondertussen zijn we ook bijna op het einde van het nieuwe seizoen en komen de dreamdates eraan. Hopelijk zorgen deze dates volgende week voor een beetje sensatie. Wij zijn ieder geval benieuwd!

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: Videoland: Temptation Island: Love or Leave