Celebs

OMG! Kendall Jenner post mega sexy foto op Instagram na break-up

Vorige week maakte Kendall Jenner en Devin Booker bekend dat ze een punt hebben gezet achter hun relatie. De twee waren anderhalf jaar samen. Op Instagram deelt Kendall nu een mega sexy foto om te laten zien dat ze aan het genieten is van het single leven. Wij krijgen het er heet van!

Kendall Jenner deelt sexy foto op Instagram

Op Instagram deelt Kendall meerdere foto’s met haar volgers. Zo is op een van de foto’s te zien dat ze op een paard zit en aan het genieten is van haar eten. Maar dat is natuurlijk niet waar deze hele post om draait. Dat is namelijk de naaktfoto die ze met haar volgers deelt. Kendall ligt op haar buik te zonnen en heeft helemaal geen kleding aan! Het enige wat ze in de caption zeg is een blozende emoji. Oe la la!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

Lees ook
Neem een kijkje in de gigantische privéjet van Kim Kardashian

Break-up met Devin

Het is inmiddels geen geheim meer dat Kendall en Devin uit elkaar zijn. Een bron vertelde dat Kendall en Devin een moeilijke periode hebben doorgemaakt en daarom uit elkaar zijn gegaan. De twee hadden het nog leuk samen tijdens het sprookjeshuwelijk van Kourtney en Travis in Italië, maar eenmaal thuis ging het minder goed. “Ze begonnen het gevoel te krijgen dat ze niet op één lijn zaten en realiseerden zich dat ze een heel andere levensstijl hebben”< aldus de bron.

Beeld: Instagram @KendallJenner