Celebs

Spicy! Katja Schuurman deelt intiem kiekje op Instagram

Celine
katja-schuurman-instagram

“Benieuwd of dit helpt”, lezen we onder een nogal intiem kiekje van Katja Schuurman op Instagram. In een poging om haar Instagram te boosten gaat Katja Schuurman uit de kleren. Oe la la!

Katja Schuurman

De 47-jarige actrice, zangeres en presentatrice kennen we natuurlijk van de talloze films en series waar ze in gespeeld heeft. Zo verscheen recentelijk nog de film Casa Coco in de Nederlandse bioscopen. Maar Katja doet nog veel meer dan acteren. Ze houdt namelijk actief een Instagram-account bij waarop ze regelmatig foto’s uit de oude doos haalt, maar ook zeker foto’s deelt van de Katja van nu. En we verklappen alvast: die wil je zien!

Meer volgers

Al een tijdje probeert de actrice nieuwe volgers te trekken op haar Instagram, maar dat leek maar niet te lukken. Daarom gaat ze nu een stapje verder in de hoop the gram echt te boosten. “Mijn aantal volgers blijft al een poosje zo steken, dus bij wijze van sociaal experiment; benieuwd of dit helpt”, schrijft Katja onder een nogal intiem kiekje waarop ze naakt poseert in de zee. Katja kijkt zwoel in de camera, terwijl ze haar handen voor haar boobies houdt. Ze weet goed hoe ze haar vrouwelijke vormen in moet zetten! 😉

View post on Instagram
 

Lees ook:
WOW! Zo zien de meiden van Djumbo er nu uit

Sociaal experiment

Of het sociaal experiment van Katja gaat werken moet nog blijken, maar de reacties onder de intieme foto zijn in elk geval positief. Zo schrijft Nicolette Kluijver: “Als t werkt laat weten!” Ook andere volgers en BN’ers zijn te spreken over de foto. “Dit ga ik ook proberen”, schrijft Domien Verschuuren. Maar deze tactiek lijkt niet voor iedereen te werken. “Ik heb dit dus ook geprobeerd, werkte bij mij averechts”, grapt Nicky Romero.

Beeld: Instagram: @katjaschuurman