News

Deze nieuwe kandidaten gaan we zien in Wie is de Mol? 2024

kandidaten-wie-is-de-mol

Wij zitten weer klaar voor het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? en hebben al onze vriendinnen al opgetrommeld om dit jaar met ons de strijd aan te gaan in de Wie is de Mol?-app. Inmiddels weten we nu wie de kandidaten van dit seizoen zijn. Komen een paar gezichten je misschien wel bekend voor, of leer jij de BN'ers kennen tijdens die uiterst spannende spelprogramma?

Wie is de Mol?

Bedrog, misleiding, complottheorieën, en verraad: komen allemaal samen in het populaire Nederlandse televisieprogramma Wie is de Mol?. Elk jaar weer reist er een groep bekende Nederlanders af naar het buitenland om daar door middel van verschillende opdrachten, challenges en strategische tactieken, te proberen om zoveel mogelijk geld bij elkaar te verzamelen. Ze werken samen als een team om de prijzenpot tot een hoog bedrag te laten oplopen, tenminste behalve de Mol, die heeft namelijk een andere missie. De Mol moet het geldbedrag juist zo laag mogelijk proberen te houden. Enne, dat zonder betrapt te worden natuurlijk!

De locatie waar het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? 2024 zich zal afspelen is al gelekt. De kandidaten vertrokken dit jaar naar Mexico-Stad om mee te doen aan dit spannende avontuur. In Bacalar bouwt de spanning zich op en begint het kat-en-muisspel van de BN’ers pas echt. Degene die de Mol weet te ontmaskeren gaat er aan het einde van de rit van door met het prijzengeld en natuurlijk de eer!

Thuis kunnen we ook meespelen in de strijd om de Mol te ontdekken. Met de Wie is de Mol?-app kan jij samen met vriendinnen zien wie van jullie op het juiste spoor is en wie van jullie misschien beter moet opletten tijdens de hints die tijdens de uitzendingen worden gegeven. Niemand is te vertrouwen! Maare, wie doen er dit jaar eigenlijk mee aan het programma?

Kandidaten 2024

We weten de locatie, de releasedatum, maar er mist nog één puzzelstukje. Wie zijn de kandidaten van Wie Is De Mol 2024? Natuurlijk gaan we presentator Rik van Westelaken weer terug zien en hij neemt journalist Anna Gimberère, dragartiest Justin Mooijer, artiest Babs Schutte, cartoonist Jip van den Toorn en actrice Rian Gerritsen mee naar Mexico-Stad. Ook gaan we presentator Fons Hendriks, acteur Jeroen Spitzenberger, presentator Kees van der Spek, presentator Tooske Ragas en artiest Rosario Mussendijk zien. Ken jij deze nieuwe kandidaten? Op Instagram gaat iedereen in ieder geval los in de comments. Heb jij al een idee wie de Mol van 2024 gaat zijn? We komen er binnenkort achter, want vanaf 6 januari kunnen we gaan genieten van een nieuw seizoen Wie Is De Mol.

Nu hebben we al veer meer informatie, maar er mist nog één puzzelstukje. Wie zijn de kandidaten van Wie Is De Mol 2024? Natuurlijk gaan we presentator Rik van Westelaken weer terug zien en hij neemt journalist Anna Gimberère, dragartiest Justin Mooijer, artiest Babs Schutte, cartoonist Jip van den Toorn en actrice Rian Gerritsen mee. Ook gaan we presentator Fons Hendriks, acteur Jeroen Spitzenberger, presentator Kees van der Spek, presentator Tooske Ragas en artiest Rosario Mussendijk zien. Ken jij deze nieuwe kandidaten? Op Instagram gaat iedereen in ieder geval los in de comments. De theorieën beginnen nu al: “Tooske is de mol want haar vest hangt in de letter M”, comment een fan onder de post.

Heb jij al een idee wie de Mol van 2024 gaat zijn? We komen er binnenkort achter, want vanaf 6 januari kunnen we gaan genieten van een nieuw seizoen Wie Is De Mol.

View post on Instagram
 
Beeld: Avrotros